lauantai 27. joulukuuta 2014

MOTIVAATIO HUKASSA

Otsikko kuvastaa hyvin tämän hetkistä hiljaisuutta, ei ole tehnyt mieli edes avata bloggeria tai jos totta puhutaan niin myös tietokone on pysynyt kiinni lukuunottamatta sitä että kuuntelin joululauluja nettiradion kautta. Mulla on tosiaan motivaatio hukassa, enkä tiedä johtuuko siitä ettei vaan ole ollut aihetta postata vai jostain muusta.

Mun oli tarkoitus tehdä postausta siitä, kun lähdettiin kuusimettään, jouluaatosta sekä joulupäivästä. Päätin jättää väliin, koska ei noista päivistä ollut mitään erityistä kerrottavaa. Kamera kulki kyllä mukanani, mutta pysyi laukunpohjalla. Paitsi, että Aattona se unohtui kokonaan laittaa sinne laukkuun enkä sen takia saanut kuvia. Onneksi Makke otti pari kuvaa, niitä on sitten kiva jälkeenpäin katsella!



Kuusi haettiin mun vanhempien metsästä ja koristelin yksin kuusen koska Nelli ei vielä osaa/ymmärrä ja Makke ei vaan jaksanut. Aattona vietettiin isolla porukalla joulua, Pukki laski peppumäkeä rappusia pitkin lahjasäkin kanssa. Joulupäivänä suunnattiin aikasin aamulla Helsinkiin, moikkaamaan Makken äitiä ja siellä olikin käynyt jo joulupukki jättämässä meille lahjat. Lähtiessämme Helsingistä otettiin mun serkku vaimoineen kyytiin, ja mentiin vanhempieni luokse syömään jouluruokaa ja pukki jälleen kerran piipahti pienen lahjasäkin kanssa. Tosin, tällä kerralla pukki tanssahteli joulumusiikin tahdissa.


- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti