sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

LAUANTAI ON TEHTY YLLÄTYKSISTÄ

Heips! Viikko sitten lähdettiin miehen kanssa sukuloimaan ja viettämään ristiäisiä. Itseasiassa mies jäi äidillensä Helsinkiin ja mä lähdin juhlimaan Järvenpäähän, Nelli oli sit tottakai mummilassa. En laskenut sitä niin sanotusti vapaa illaksi, koska oli pakollinen meno mutta kuitenkin kiva että pääsi ihmisten ilmoille. Musta tuli siis sylikummi maailman ihanalle pojalle, harmittaa tietysti ku on välimatkaa mutta onneks on puhelimet keksitty!

Eilen lähetettiin jälleen kerran Nelli mummilaan, sillä olin kehitellyt miehelle yllätystä koko Lauantai päivälle. Makke tiesi vaan se, että typy menee yökylään ja me mennään Lohjalle. Pyörittiin Lohjalla melkeinpä pari tuntia tekemättä mitään järkevää, oltiin vaan kaupoissa. Kotiin päästyämme oli katettu pöytä koreaksi ja ruoka tuoksui nenään.



Makkella loksahti suu auki ja oli ihan ihmeissään kun tuoksui ruoka ja pöytä oli kauniisti katettu. Tätini joka on kokki nii tuli kokkaamaan meille, saatiin perinteisesti häneltä joululahjaksi 3 ruokalajin illallinen. Käy katsomassa minkälainen illallinen saatiin viime vuonna!




Alkuruokana oli kasvissosekeittoa jonka pääaineena oli bataatti, keittoa koristi timjami.
Pääruokana oli 200g marmoripihviä jonka rinnalla oli valkosipulikermaperunoita, annosta koristi salaatinlehdet, timjami ja maustevoi.
Jälkiruokana oli mokka vaniljia, jota koristaa perus keksi. Itseasiassa, jälkiruoka maistui ihan Naminamille, tuli ihan lapsuus mieleen!
Ruokajuomana oli pommacia.

Me oltiin todella täynnä ja läsähdettiin sohvalle, melkein silmätkin menivät kiinni. Ei silti voitu ottaa pieniä nokosia sillä jouduttiin aika pian taas lähtemään autoilemaan. Miehelle annoin vihjeitä mikä seuraava yllätys olisi, arvauksia oli leffateatteri, keilaus tai kävely. Ihan hyvin arvattu, mut ei kuitenkaan ihan tullut napakymppi. Paljastin ensimmäisen kirjaimen, ja niinpä tuli heti oikea arvaus. Teatteriin ollaan menossa, siellä pyöri tällä hetkellä draama nimeltään Hiiriä ja ihmisiä.




Makke on ollut viimeksi pikku poikana teatterissa, eikä muista siitä mitään muuta kuin sen että näyttelijät huusi ja musiikki pauhasi kovaa. Oli kiva viedä häntä katsomaan näytelmää, selvästi tykkäsi hirveesti vaikka yks kohtaus oli vähän ikävä. Sillä siinä oli kymmenen miestä jotka fyysisesti tappeli ja huusivat nii kovaa ku vaan pystyivät, vieressä oli koira joka selvästi pelkäsi ja alistui. Mutta, muuten oli hauska ja aika draama täyttävä esitys! Vaikka onhan noi musikaalit enemmän mun juttu.



Eipä ne mun yllätykset vielä loppuneet.. Kotona odotti viimeinen ylläripylläri Makkelle. Toinen luuli, ettei päästä ollenkaa saunaa ku saunavuoromme loppui sillä aikaa ku oltiin teatterissa ja oli itseasiassa vähän harmeissaan ku ei pääsyt saunaa. Mut, mä olin sovinnut isännöitsijän kanssa että saadaan luvalla laittaa sauna päälle sitten ku halutaan eikä ollut kiire lähteä saunastakaan pois. Voi sitä miehen ilonmäärää ku pääsi sittenkin saunomaan! Laitettiin saunassa kasvonaamiot ja juotiin kokista lauteilla. Ihanan rentouttavaa! Löylyjen jälkeen oltiin iha rättiväsyneitä, nii siirrettiin leffa ja mässyt aamuun.



- Veera

8 kommenttia:

  1. Anonyymi1/3/15 08:46

    Ihanan yllätyksen oot järjestäny!
    Kuulostipa kivalta :)
    Oliko tässä sit joku miehesi synttäri tms, takana että halusit yllättää, vai ihan muuten vaan yllättämisen ilosta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan muuten vaa halusin yllättää :) tekee muutenki hyvää suhteelle ku muistaa toista isoilla tai pienillä teolla!

      Poista
  2. Voi että teillä oli ihana päivä! JA SAIRAASTI KARKKIA! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä oli! :D ja joo, karkkipussi on yhteinen. En jaksais kaikkea syödä ite!

      Poista
  3. Aivan ihana yllätys!! Haluaisitko linkata tämän ja/tai muita postauksiasi mukaan Tipulan Kuukauden positiivisiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Juu tottakai, voisin käydä linkkaamassa tämän postauksen ku ei tuu muita mieleen näin äkkiseltään

      Poista