sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vaihtelu virkistää!

Hihiiih! Uudistin ulkoasua, ja kyllä piristi! Mitäs te tykkäätte uudesta ulkoasusta? :) 

Aattelin että te, hyvät lukijat saatte nyt tilaisuuden ja kysellä minulta mitä vaan! Eli, kommentoi tähän julkaisuun 2.12.2013 menneessä. Kerään kysymykset yhteen ja teen niistä postauksen vastauksien kera! 
Saa ehdottaa postauksiakin jos ei kysymyksiä keksi :) Myös mielipiteet kerään postaukseen. 

Hmp. Huomenna lähen Nummi-Pusulaan tätiä moikkaamaan ja mul on ilo pyytää häntä tulevani lapseni kummiks! Saa nähä suostuuko se ;) jaja.. Tiistaina ois sitten taas lähtö Lohjalle, eli 35 kilsan päähän. Siellä ois tarkoitus mieheni kanssa shoppailla vielä puuttuvat tavarat vauvalle ja sit syömään + elokuvii! 

Voisin ottaa kameran mukaan ainakin Tiistaina, ja tehä siitä teille postauksen nii näätte vähän Lohjaa! Tosiaan, Lohjalla olen syntynyt ja asunut siellä, ööö 18 vuotta kunnes muutin Karjalohjalle. Tää Karjalohja yhdistyi Lohjaan vuonna 2013! Niinkuin aiemmassa postauksessa mainitsinkin että, maaseutua ja 35km Lohjalle. :) 

Mutta joo.. ens viikolla sit lisää kirjoitteluu! & muistakaa kommentoida tähän postaukseen niitä kysymyksiä/ideoita/mielipiteitä, poimin sitten ne yhteen postaukseen ja vastaillen niihin. ;) Nyt, hyviä öitä ihanat <3

1 kommentti:

  1. Miten/ missä tapasitte M kanssa?
    Minkä ikänen M on?
    Onko hän K:lle sukua kun sama sukunimi?
    Mikä oot ammatilta ja M?
    Käyttekö töissä? Missä?
    Onko vauva tyttö vai poika? :3
    Koska syntyy?
    Onks kummit ja nimi tiedossa? :)

    Ää en keksi enempää. M= sun mies.

    VastaaPoista