sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kyläilyä ja kyläilyä

Saatiin tyttö kotiin aamupäivästä ja on mennyt hyvin isovanhemmilla, ollut kyläilemässä ja sun muuta. :) Oli ihanaa nähä Nepukka ja nuuskutella ja pusutella <3

Jumalanpalvelus oli aika kiva, vaikka väsytti sairaasti. Mut oli aika jännä ku Seurakunta ei oo ilmoittanut kirkkoon, että viime pyhänä on kastettu tyttö vauva. Mun piti ite mennä ilmoittamaan papille henkilökohtaisesti, mut ei se mitää haittaa! :)

Nellin iso-mummo kävi tänään kahvilla ja toi Nellille vaippoja ja meille uuden kattilan :D Ku ollaan tehty poppareit kattilas nii se pohja on iha musta :D tai siis on niit poppari jälkiä nii nyt meil on erikseen poppari kattila. :) Myöhemmin sitten tuli vielä kahville mun hyvä ystävä joka on myös Nellin kummi ja hänen miehensä.

Mieheni teki meille lasangea, njam <3 mut, muuten ollaan löhöilty ja nautittu neidin seurasta jälleen kerran! Paitsi ihmeitä tapahtui.. Nelli meni nukkuu klo 21?! Whaaat.. yleensä neiti suostuu nukahtaa viimeistään puol 12. Noh, parempi näin. :) Unimatti selkeesti teki tehtävänsä hyvin! heheh.

Että shellanen tapahtumarikas viikonloppu on ollut. =) Mites teillä meni vklp?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti