lauantai 24. toukokuuta 2014

LUKIJAT HOI!

Nyt olisi niin kiva kuulla lukijoiden mielipeitä blogista, tai kuulla toivepostauksia tms. Eli nyt teillä on mahdollisuus esittää toiveita mitä postauksia haluaisitte ja toki voi myös risut ja ruusut sanoa. :) Esimerkiksi, haluatteko videopostauksia? Millaisia?


6 kommenttia:

  1. Raskaus ajastasi olisi kiva kuulla sekä jos uskaltaudut niin synnytyskertomus olisi myös kiva lukea..

    VastaaPoista
  2. Olisi kivaa jos voisit tehdä semmoisen postauksen, missä kerrot mitä vauvalle pitää hankkia. Se varmaan auttaisi monia uusia äitejä. Sekä voisit kertoa mikä teillä on ollut Nellin aikana hyödyllinen hankinta, ja mikä ei niin tarpeelinen.

    VastaaPoista
  3. Hupsis! Olen lukenut sun blogia vasta hetken aikaa, niin en ollut hoksannut että sullahan on tuolla synnytyskertomus jo valmiina ;) Terkuin eka anonyymi kirjoittaja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään haittaa! :) Voin kuitenkin tehdä raskausajasta postauksen, ninkuin toivoit ;)

      Poista
  4. Voisit kiinnittää enemmän huomiota kielioppiin. Hirveesti virheitä ja sen takia ei paljoo jaksa lueskella sun tekstejä. Ja tuo loppu teksteissä, "<3:llä Veera" Tarkoittaako tuo sydämellä Veera vai tarkoitatko rakkaudella Veera? Siinä tapauksessa ä:n sijaan pitäisi olla a.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun huomautit asiasta! :) Pääsen tekemään postauksia vasta ''myöhään'' illalla, ja oon silloin aika väsynyt, että niitä virheitä saattaa tulla. :) Toi <3:llä Veera, tarkoittaa sydämellä eikä rakkaudella. :)

      Poista