torstai 3. huhtikuuta 2014

Höpinää ja ihmettelyä

Moiks!

On nyt ollu täällä blogin puolella aika hiljaista ku ei oo ollu mitään ihmeempiä. Mut tänää meil on mieheni kanssa vapaa ilta, eli Nelli menee mummille pariks tunniks hoitoon :) Tästä illasta laitan myöhemmin postausta!

Nyt pari päivää ollaa Nellin kanssa ihmetelty asioita...


Ja vähän naurettu omalle peilikuvalle... 


Tänään tuli s-postiin ilmoitus, että mahduttiin mukaan muskariin vaikka oltiinkin mattimyöhäisiä. :) Mua vähän jännittää se ens viikko ku se on mulle uutta, niinku äitinä ja se ku jos oon ainoa nuori äiti siellä. Mut, ehkä muskarin kautta saa mamma kavereita ja Nellille myös leikkikavereita! :)

Tilasin tänää kuvia Ifolorilta, ja joku ilta laitan kuvat Nellin albumiin. Myös meidän perhekuva pääsi vihdoinkin seinälle :) On kiva löhöä ylipehmeellä soffal ja tuijotella seinää missä on Nellin ristiäiskuva ja meidän perhekuva :D Mies taiteili mun vanhasta peilistä kehykset, nii ne sopii tosi kivasti tähän olkkariin! :D



Mietin, että jos tekisin asunto postauksen? Ottaisin teille kuvia siitä huoneesta mikä on valmis. (Olkkari, Keittiö, eteinen..) Mitäs tykkäisitte sellaisesta postauksesta? Terassi on MELKEIN valmis.. siellä on jo pihakalusteet, grilli... mut toi lattia täytyy maalata (kesällä) ja pientä pari juttua täytyy viel ostella sinne. ;)

Ja niin... Päivitän tänne enemmän pitkiä kirjoituksia ja jossa on oikeesti kerrottavaa. Toki voi olla pelkkää höpinää, niinku tämä postaus. Mutta, enemmän nyt päivittelen tonne Facebookkiin, eli jos et ole käynyt vielä tykkäämässä FB tästä blogista niin klikkaa itsesti tykkäämään :)

Myös otan postaus ideoita vastaan! Niitä tarvitaan ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti