tiistai 1. huhtikuuta 2014

Täydellisesti epäonnistunut

Tein heti aamusta miehelleni aprillipiloja. Teippasin vessanpöntön renkaaseen tai siihen istuinosaan makarooneja, ja sitten ku mieheni istuu pöntölle nii tuntuu että koko pönttö hajoais alta. Mieheni meni vessaan ja nosti molemmat kannet ylös (prkl) hän tuli vessasta ulos ihan muina miehinä. Noh, sitten menin kattomaan onko ne makaroonit vielä paikoillaan siinä pytyn istuinosassa.(mieheni seisoi takanani) Yritin saada kannet auki, mut mieheni oli ilmeisesti kuumaliimannut kannet kiinni. Mies huokas ja sano, voi perkele ei munkaa pila onnistunut!

No sit tein myös toisenkin pilan. Menin mieheni kännykälle ja muokkasin oman nimen tilalle jonkun firman nimen, sit lähetin viestin että hän on voittanut lahjakortin. No.. eipä tämäkään onnistunut. Siinä viestissä luki edelleen se mun nimi, sen takia koska mieheni on tallentanut numeroni kännykkään että myös sim kortille, ja mun ois pitäny vaihtaa se nimi 2 kertaa. Enpä tota tajunnut...

Kaiken tän tapahtuman jälkeen seistiin eteisessä tuijottaen toisiamme ja sanottiin toisillemme että, ''yleensä mun pilat on onnistunut'', ''niin minunkin''.  

Myöhemmin mieheni lähetti mulle viestin, että hänen äitinsä on kuollut ja sai kyydin Lohjalle. Soitin miehelleni kertoakseni että älä viitti juksaa. Mut, en ehtinyt sanoa sanakaan kun mieheni vastasi ja sanoi innoissaan aprilliaaaa!! Kyllä sit jälkeenpäin tokasin, että en uskonut tota sun viestiä.

Mutta, mites muiden aprillipäivä? Joko ootte juksannut läheisiänne? ;)

ps. muistakaa käydä tykkäämässä blogista facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti