keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

HETKEN AIKAA KAKSIN

Eilen kerättiin kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnattiin mun porukoille saunomaan ja uimaan :) Porukat olivat Nellin kanssa joten saatiin rauhassa viettää aikaa kaksin. :)



Oli ihanaa ku sai pitkästä aikaa saunoo, vaikka meil on täs taloyhtiös sauna mut en tykkää käydä siel ollenkaa. Vaikka se on just remontoitu, nii ei silti nappaa. :( Vesi oli helkkarin kylmää, joten en sit käynyt ollenkaa uimassa :D Makke kyllä kävi monta kertaa pulahtamassa.



Oli hirveetä olla ulkona ku paarmat kokoajan hyökkäs puremaan, sai jatkuvasti juosta karkuun ja heilutella käsiä :D Hyihyihyi!




Oli ihanaa myös nähdä mun pikkuista! Hukka on siis synttärilahja ku täytin öö 9 muistaakseni. :D Mutta Hukka asuu porukoilla sopeutumisen ja Nellin takia. Paitsi nyt Hukka alkaa pikku hiljaa hyväksymään Nellin, ei oo enää nii paljoo mustasukkanen silloin ku Nelli syntyi. (Silti täytyy vahtia kokoajan ku nää kaks sankaria tapaavat toisensa)




Hukka jatkuvasti antoi Nellille pusuja, ja myös meni makoilemaan Nellin viereen. Harmi vaan, et piti häätää Hukka Nellin vierestä ku tää ottaa samantien kiinni turkista ja siitä Hukka ei tykkää. :/




Annettiin Nellille uutta perunaa ja neiti tykkäs! Söi koko perunan ja ois halunnut lisääkin :D Voi toista. <3 Masu täynnä joten nyt kelpaa kölliä viltin päällä ennenkuin lähdetään kotio iltapesuille. :)



Huomaattekos mitä uutta Nelli on oppinut? Viimisessä kuvassa Nelli on konttaus asennossa! Ei mee kauaa ku neiti lähtee konttaamaan :) Apua, aika kyl menee nopsaa!

PS.  Kirjoitin valmiiksi raskausajastani postauksen, niinkuin toivoittekin. Julkaisin sen n. kuukaus sitten ja huomasin ettei se postaus bongahtanut tähän eteen et se pitäs etsiä erikseen muiden joukosta. Eli tässä linkki mun raskausaikaani Liitän tän vielä tonne synnytyskertomukseeni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti