torstai 31. heinäkuuta 2014

KATTELUKSEN TILA









Katteluksen tila on uus tällainen eläintarha joka sijaitsee Karjalohjalla, sinne voi mennä ilman maksua viettämään kesäpäivää ja jäädä kahvittelemaan (kahvittelut tietenkin maksaa). Myös yöpyminenkin onnistuu, nimittäin he vuokraavat mökkejä!


Kun päästiin perille, nii ihastuttiin paikkaan ensisilmäyksellä! Todella upeat maisemat ja kertakaikkiaan lämminhenkinen paikka! Meille kävi vaan huono tuuri ku sää oli kurja, joten käytiin nopeesti eläimet läpi ja mentiin kahville. Muutenkin Nelli alkoi olla tosi väsynyt nii ehkä ihan hyvä et tehtiin nopea katsaus. :D Mutta paremmalla säällä ja ajalla varmasti mennään uudestaan!
Siellä on myös  lapsillekkin puuhaa, ettei aika käy pitkäksi. Mm. autorataa, leikkipaja, keppihevosia..


Nelli oli ihmeissään ku näki eka kertaa maatilaneläimiä, myös Nelli ''silitteli'' lammasta mut sit ku sen silmä liikahti nii Nelli säikähti. :D Voi toista.. <3 Siel on myös koiria ja kissojaki mut niitä me ei valitettavasti nähty. :(




Noi lampaat oli ihan superkilltejä! Ku oltiin lähdössä kotiin, nii halusin viel mennä lampaiden luo nii ne oli silloin kaukana aidasta, mut sitten ku ne näkivät meijät nii koko lammaslauma juoksi meijän luo. Ihania!


Tämän paikan omistaja kertoi meille, että hänen miehensä ajeluttaa välillä lapsia tolla traktorilla :) Niin ja ku oli huono sää nii ei tullu otettua kuvia paljoo. :(




1 kommentti:

  1. Tosi kivan näkönen ja kuulonen paikka! :) Toivottavasti pääsette paremmalla ajalla ja säällä uudestaan. :)
    Me ollaan käyty kans useammassa paikassa nyt ihastelemassa eläimiä, kun tuo poika on niin eläinrakas.

    Ihana toi traktori! :D

    VastaaPoista