torstai 14. elokuuta 2014

KAHDEN PÄIVÄN REISSU

Meillä on tapana käydä vanhempieni ja veljen kanssa joka kesä Savossa, sillä siellä asuu iskäni puolelta sukua. Tällä kertaa oli taas se aika, suunnata 2 päiväksi reissuun ja nyt tuli myös mun perhe mukaan! <3 Meillä meni matkat yllättävän hyvin, pysähdeltiin Nellin mukaan ja otin tytsyn leluja mukaa sekä äiti otti teippirullaa yms mukaan jos lelut alkaa käydä hermoille. :D


Oltiin iltapäivästä saavuttu Rantasalmelle, ja siellä asuu mummoni sekä tätini. Mummo on nähnyt Nelllin jo aikaisemmin, mut täti ei. Mua jotenki jännitti ''tulla näyttämään'' Nelliä tädille, en tiiä miks... Ehkä olin vaan niin innoissani! 



Rantasalmi on sen verran pieni paikka, et ku on käynyt muutaman kerran siellä nii osaa liikkua vaikka silmät kiinni! :) Käytiin isolla porukalla kiertelemässä pikku putiikkeja, ja valokuvanäyttely oli avoinna joten käytiin siellä piipahtamassa. 



Se esittelijä oli aika innokas, selitteli kovin valokuviansa ja antoi meidän aikuisten leikkiä. Nimittäin saatiin tussit käteen ja sotkemaan seinään, myös Nellinkin piirros eksyi muiden joukkoon! 



Eräänä aamuna lähdettiin kolmistaan kävelylle rantaa päi, ja löydettiin ihana tuulimylly! Tietenkin oli pakko ikuistaa siellä muutamat kuvat :) 






Seuraavana päivä hypättiin jälleen kerran autoon.. Auto rullasi kohti Rautavaaraan, mentiin sinne moikkaamaan mun ukkia sekä mun iso täti kävi sattumoisin piipahtamassa. Ukki ja iso täti näkivät ensimmäistä kertaa meijän prinsessaa. :) 



Nelli oli kyllä nii ihmeissään uusista naamoista, mut ei ujostellut yhtään. :) Pari päivää meni todella vauhdikkaasti, oisin kyl pidemmänkin aikaa viihtynyt sukuloimassa! Kuvia ei tullut kauheesti ku ei hirveesti ollut kuvaus kohteita, sekä kertomistakaan ei hirveästi ole. :D Reissu oli aika paljon autossa istumista, aamusta iltaan asti. 





Ens kesänä uudestaan taas sukuloimaan, ja toivottavasti oltaisiin vähän pidempää! :) Silloin Nelliki jo kävelee! Apua.



5 kommenttia:

  1. Sun mies näyttää juntilta ku sil on toi 90luvun muodin mukainen vyötärölaukku...... Ja muutenki ihan juntin näköinen. Jos olisin sä niin olisin eronnu senkaa oikeesti enkä pelleilisi sä saisit varmasti paremman näköisen ku tollasen kävelevän luurangon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieheni on tarpeeks komea, ja kelpaa juuri sellaisena kuin on :)

      Poista
    2. Siis mä kuvittelin et anonyymit on idioottei, mut siis tää kommentti loksautti mun suun ammolleen... Ne on vielä tyhmempii kun kuvittelin!!! :o

      Poista
    3. No jep. Aika säälittävää tulla arvostelemaan tuntemattomia varsinkin ku ei itse tuu nimellä sanomaan.

      Poista
  2. Juntti oot ite kun toisten blogeissa haukut ihmisten ulkonäköä!

    VastaaPoista