keskiviikko 10. syyskuuta 2014

UUDET KENGÄT

Paljastus! Mä hain kouluun! :D Oon maininnut blogin fb sivuilla jo, mutta nyt paljastin tännekkin sen. Tänään kävin haastattelussa ja se meni aivan nappiin! Koulu alkaa viikon vai kahen viikon päästä(?) ja en siis vielä tiedä pääsinkö, mutta tieto tulee Perjantaina joten siihen asti jännitetään!

Samalla käytiin äitin ja Nellin kans kaupoilla, meinattiin ostaa Lindexistä uusi tuulipuku Nellille mutta sitten tuumittiin että kannattaa ehkä ostaa samantien se toppapuku. Mut ei löydetty sopivaa pukua, niin se sitten jäi ostamatta. Ei kuitenkaan tultu tyhjin käsin kaupungilta, vaan ruokakassien kanssa ja niiden lisäksi löysin itselleni uudet kengät! 




Äiti sanoi, että käydäänkö katsomas nopeesti kenkiä ja mulla heti iski silmään nämä ihanuudet! Tosiaan, nämä kenkulit on Prismasta ja hintaa näillä oli 40e ja ei tosiaan paha hinta. 


Nää oli viimeiset kengät jotka oli mun kokoa, tai itseasiassa nää on yhden koon isommat mutta silti tuntuvat hyviltä jalassa ja mahtuu myös villasukka jos haluu laittaa. :) I'm so happy <3





3 kommenttia:

  1. Kiitos, kannattaa käydä kurkkaamassa jos vielä olis! :)

    VastaaPoista
  2. Kenkulit.. ompa ärsyttävä sana..

    VastaaPoista