sunnuntai 14. syyskuuta 2014

KAKSI KISSANPENTUA




Voih, kissakuumeilijana ei ehkä kannattaisi pahentaa kuumetta ja mennä katsomaan kaksi pentua jotka etsivät uutta kotia. Oon pari kuukautta kuumeillut kissanpentua, ja yrittänyt lämmitellä Makkea pennun hankkimiseen mut ei oo lämmennyt. Nyt olin 99% varma, että Makke suostuu ku mentiin katsomaan, mut ei. Himpskatti!





Tosiaan, nämä on siis 2 kuukauden ikäisiä muistaakseni ja ovat puoliks villikissoja. Näissä on matoja, loisia ja silmätulehdus  mutta tällä hetkellä näille annetaan lääkkeitä. Nellikin selvästi rakastui näihin pentuihin, nauroi hirveesti ku sai olla pentujen lähellä ja silittää. :)





Kai sitten täytyy vaan uneksia tällaisesta pikku vauvasta ja kestää tätä kuumeiluu joka on kestänyt jo aika pitkään! Makke haluu maatiaiskissan meille, joten jos joku on tietoinen maatiaiskissan pennusta joka tarvitsee kodin, nii huikatkaa! :)




6 kommenttia:

  1. Jos otatte kissaa niin a) ottakaan se eläinsuojeluyhdistykseltä älkääkä tuketo noin vastuutonta kissojen tehtailua b) pennun ottaessa niitä pitää ottaa kaksi, ihminen ei koskaan pysty korvaamaan toisen pennun läsnäoloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mietittiinkin kaks kissaa samasta pentueesta :) Ja ei oo mitään kissojen tehtailua, ku noi kissat asuu tällä hetkellä ratsastustallilla. Tallin omistaja löysi nämä lähistöltä, ku niiden kissa oli synnyttänyt nämä pennut :)

      Poista
  2. Kissa ja koira on täysin erilaisia eläimiä, et suosittelen teitä perehtymään niiden hoitoon kunnolla. Ps kissan luovutusikä on 12 viikkoa eli 3 kuukautta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieheni on elänyt kissojen kanssa nuoresta asti. ja mäki oon ''pyörinyt'' kissojen kanssa sekä muiden eläimien kanssa :) Ja omistajat sanoi, että ovat valmiita muuttamaan uuteen asuntoon ja kuulemma 2 pentua oli pääsyt uuteen kotiin ja noi 2 oli viel jäljellä. Mut, ei me noita kuitenkaa oteta ku eivät olleet maatiaiskissoja vaan sekarotuisia :)

      Poista