Ristiäiset

Nimeni on.........

Nelli Ilona Marjatta.

Mistä nimet tuli?
Nelli = Mieheni keksi sen eräänä iltana kun katsottiin nukkuvaa vauvaa. Hänen mielestä vauva näytti Nelliltä. Alunperin meijän piti antaa Nelly nimeksi, mut sit vaihdettiin Y:n paikalle I:i jotta se olis suomalaisempi nimi.
Ilona = Mä keksin sen toiseks nimeks. Ilona nimi tuli siitä kun vauva on ollut syntymästä niin iloinen, ja on vielä tänäpäivänäkin sellainen. Jos totta puhutaan, Nelli on enemmän iloinen ku itkuinen. Myös Ilona kuullosti hyvältä Nelli nimen kanssa.
Marjatta = Tää tulee mun suvusta, 4 sukupolvea taaksepäin. Pienenä päätin, että jos mulle tulee tyttö, niin hänen nimeks tulee Marjatta.

Ristiäisiä pidettiin mun vanhemmilla, vieraita oli n. 33. Haluttiin pitää ristiäiset Tammikuun 25 pv koska silloin Nelli täytti 2 kuukautta.

Tietenkin piti olla pinkkiä! Herkkuja oli monenlaista, mut en tosiaan muistanut ottaa siinä hässäkässä enemmän kuvia herkuista! :( Kakustakin ehdittiin leikkaa jo palanen kunnes muistin, et siitä on ottamatta kuvaa.Kummeiksi valittiin mun ja mieheni isoveljet, sekä lapsuudenkaverini myös 'kummiksi' pääs mun täti, mutta ku hän ei kuulu kirkkoon nii sai kummitodistukseen ''aikuinen ystävä''.


Kummi :)

Ylpeät ISO-mummit

Veljeni sylikummina :)

Kaikista vieraista ei otettu kuvia, ei vaan tajunnut/ehditty, eikä saatu kaikista kummeista kuvia. :( No mut se on pääasia, et tytär sai kauniin nimen ja kauniit juhlat!Ja sai aivan ihania lahjoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti