lauantai 15. maaliskuuta 2014

Äidin pikku tyttö lähtee muille maille!Perjantaina 14.3. aamulla seittemältä oli lähtö Lohjalta Helsinkiin, käytettiin julkisia. Oltiin hesas siin yheksän aikoihin(?) Mentiin siitä sitten mieheni veljen luokse ja oltiin siel jonkun aikaan kunnes hypättiin 12 jälkeen autoon ja nokka kohti Järvenpäätä!


Järvenpääs käytiin moikkaamas asuntola ohjaajia, samalla he näkivät meidän uuden perheenjäsenen (Nellin) Odotin siis Nelliä ku asuin vielä asuntolassa. Assat ihastui Nelliin todella paljon, ku neiti hymyili ja jokelteli :) Siinä vaihdeltiin kuulumiset ja meni tunti varmaanki assojen kans :D

Meil oli hirvittävä nälkä koska ollaan syöty viimeks aamulla kotona, joten hypättiin taas autoon... AINIIIN! Myös meijän kaveri Mikko hyppäs meijän kyytii ja lähdettiin mäkkiin syömää euron juustoja!

Järvenpääs meni yllättävän kauan aikaa ja nopeesti! Joten mäkin jälkeen vietiin Mikko takas asuntolalle ja 'hyvästeltiin'.. Sitten jälleen kerran matka jatkui takas Makken veljelle. Syötettii ja vaihdettii vaipat Makken veljel, sit pitikin lähtee takas Järvenpäähän ku mentiin kavereille yöks.

Noh, Makken veli heitti meijät sit Malmin juna asemal ja Nelli alkoi olla siinä vaihees ihan rättiväsynyt, eikä millään meinannut nukkua. Haluttiin vaa äkkiin hypätä junaan ja mennä kaverille yöks! Mut ei... ei mennyt niinkuin elokuvissa tää loppu matka.

(mentiin malmin juna asemalta tikkurilaan ja sieltä piti vaihtaa juna) H-junia liikkui illal TODELLA huonosti, joten ei auta mikään muu ku venailla sit Tikkurilas sitä samperin junaa huutavan ja itkevän lapsen kanssa.. Nelli ei meinannut millään nukahtaa vaunuihin, kaikki keinot käytiin läpi, itkusta ei ollut loppua. Sain sen hetkeks hiljaseks ku aloin leikkimään puun oksan kanssa ja tyttö nauroi.

Luojan kiitos, H-juna tuli! Astuttiin junaan, ja arvaatteko loput? Kyllä, neiti alkoi itkemään ja huutamaan jälleen kerran. Se huuto meni niin pahan kuuloseks et ihmiset alkoi katsomaan meitä oudosti. Pari mummoakin tuli jotai selittelemään meille sen huudon ja itkun keskellä. prkl.


Päästiin turvallisesti perille Jennalle ja Nikolle! :) Nelli meni melkein heti nukkumaan ku päästiin perille. =)

onkohan tolla kissal selkärankaa ollenkaan? :D
Niinku varmaan moni ovat kuulleet, että se taka talvi ois tulossa.. mä en uskonut. Lähdin reissuun kevät kengissä ja takissa, legginsit ja toppi päällä. Ehkä ois kannattanut pukea fiksummin ajatellen Pekka Poutaa joka kertoi lumen tulosta, sillä voi käydä näin.....


Jouduin lainaa Nikon vaatteita, sen pöksyt ja huppari mun päällä. Mulle viel tarjottiin sen takkia ja kenkiä, JOOEI! Siihen en suostunut, oli ilman niitäki jo tarpeeks miehekäs olo. :D

15.3. Lähdettiin julkisilla takas kotio, ja se reissu menikin hyvin :) Neiti nukkui koko matkan! Nyt siis turvallisesti kotona <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti