sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Roskisdyykkaus

Täs Karjalohjalla keskellä peltoa oli joku vieny tän kunnan tavarat roskiin. Sellasiin isoihin roskeihin ja ne oli täynnä tavaraa. Ne kamat oli tän kunnan puolelta, ja me tottakai mentiin tonkimaan! Mukaan tarttui, merkki lippis (kai) ja tosi magee hattu, sängynpääty, 2 ehjää pulkkaa, väriliituja, auton rengas (mieheni askertelee siitä jotain), tulostin, ruukkuja.....

Ylläri, ylläri, äitini kans eksyi sinne ja hän nappas koulun kellon! Siellä oli myös paljon muutakin tavaraa, mutta ei tarpeellisia meille :) Siel oli kaksoisrattaat, valkoinen sohva (todella hyväs kunnossa, ainoastaan kissan raapimajäljet), sairaalansänky ja sydänlaite vai mikä lie elvytyskone ja paljon muuta! Eli jos haluu mennä dyykkaamaan niin suosittelen! Tavarat on sateensuojassa, joten eivät ole pilalla :) kuhan vaan  pesee nii on kuin uus!

Menossa kyläilemään!

Ja nyt tähän mun dietti kuuriin. Ah, sitä tunnetta ku meet kahville tädille ja siel on iso kasa vohveleita. Ei... ei... EI! Hoin vaan päässäni. Kovin ne vohvelit oli tyrkyllä, mutta pidin näppini visusti sylissä ja välillä hörpyttelin kahvetta. Tää dietti kyllä on rankkaa, siis syöminen.

En ole tottunut syömään säännöllisesti, en hirveesti vihreetä (salaattia), enkä niin vähän kerralla. Tää on niin uutta, ja helvetin hankalaa tottua. Urheilu sujuu kuin heinänteko muttei ruokailu.. pläääääh!!
Laurakin sanoi, että se syöminen auttaa enemmän ku se itse urheilu O_o''  ärhg.

Nojoo... Entäpä jos alkaisin syömään pari viikon ajan kaalikeittoa? Iskäni teki niin, ja pudotti huimat 16 kiloa, kateellinen? Voi kyllä. Se on kyl helvetin kova suoritus, musta ei olis siihen. Mä vihaan vihaan VIHAAN sitä perkeleen kaalia! Hyi yäk! Eli, paras alkaa tottumaan ruokailuun ja potkia itseä persuksille. Voin kertoa, olen melkein jo luovuttamis pisteessä.. mut en alennu siihen. En saa!

Samiksii! :) 
PS. Tää neiti on oppinut karjumaan. 4kk iässä löytänyt itsestään uusia äänejä ja käyttää ääntä kovin ahkerasti! On se kumma kun Nelli alkaa karjumaan nii tyttöä alkaa naurattamaan. :D Hahah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti