maanantai 21. huhtikuuta 2014

PÄÄSIÄISBRUNSSI


Sunnuntaina oltiin porukoilla viettämässä pääsiäistä, ja oli kyl aivan mahtava ilma! Minä, äiti, täti ja serkut kokkailtiin yhdessä ja tuli kyllä hyvää ruokaa! Pari tuntia meni nopsaa, ja muut sukulaiset tulivatkin jo. :)
2 erilaista salaattia, peuralihapullia, savustettua lohta (2kpl), valkosipulikermaperunoita ja juomaksi oli valkoviiniä, maitoa, mehua sekä simaa. Myöhemmin mummi toi mukanaan itse tehtyä juustoa ja itse tehtyjä sämpylöitä.

Masut oli kaikilla täynnä ja lapsetkin jaksoi touhuta. :) Ruuan jälkeen lapset sai etsiä pääsiäismunia ja jaettiin sit pääsiäismunat. Myös mummi toi lisää munia, ja me aikuisetkin saatiin yhdet. :) Nelliki sai pääsiäismunan!

Mummi ja Nelli 
Hetken päästä juotiin kahvit, tarjolla oli piirakkaa, pipareita ja mämmimoussea (jossa oli mämmiä ja kermavaahtoa sekotettuna) sekä pääsiäiskarkkeja. Mun maha oli ruuasta nii täynnä ettei mahtunut paljon kyl jälkiruokaa, huhhuh! 


Päivä oli kertakaikkiaan ihan mahtava! :) Oli kyllä niin kesäfiilis, toivottavasti nyt nää ilmat pysyy lämpöisinä!  Miten teidän pääsiäinen on mennyt? :)


Nellillä on mun lapsuushattu päässä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti