lauantai 26. huhtikuuta 2014

ROMANIAN KOIRAT

Törmäsin Fb ''eläimet sydämmessä''- palstalla sellaseen julkaisuun, että joku nainen osallistui kilpailuun mistä voi voittaa 1000e ja jos hän voittaa tän rahasumman, niin hän lahjoittaa Pelastetaan koirat ry:n ja sitä kautta Romaniaan.

Kaikki tietävät, että Romaniassa koirat on kuin jätteitä. Koiria potkitaan, lyödään, alistetaan ja kohdellaan huonosti. Varmasti monia eläinystäviä hätkähdyttää tää kyseinen juttu, ja haluaa auttaa jokseenkin koiria. Nyt teillä on siihen mahdollisuus! Käykää äänestämässä ''unelmakisaa'' tästä.

Jokainen ääni on tärkeä!!


Tässä vielä Sannan kirjoitus Unelmakisaan:

''Laitoin tuonne Lähivakuutukseen ''Unelmakisaan'' haaveeni  Romanian koirien auttamisesta. Ihme kyllä ja haaveeni hyväksyttiin muiden kisalijoiden joukkoon! Tämä on tehty aidosta rakkaudesta koiriin ja olen ihan tosissani, että sattuessani tuon tonnin voittamaan, lahjottaisin sen kokonaisuudessaan Pelastetaan Koirat  kautta roma ry:n kautta Romaniaan.

 Korostan vielä, että tämä on tehty puhtaasta auttamisen halusta, eikä minulla ole minkäänlaista ''omaa lehmää ojassa''.  Sydän vaan itkee noiden Romanien koirien puolesta ja  halu auttaa olisi kova.''


2 kommenttia: