perjantai 16. toukokuuta 2014

PIKKUVANILJIA

Mikä on Pikkuvaniljia? - Se on blogi mutta myös sen ohella on verkkokauppa.
Mitä siellä myydään? - Siellä myydään neutraalinsävyisiä tuotteita. Siinä Pikkuvaniljia eroaa useimmista vauvantarvike-verkkokaupoista.
Tässä on ihonhoitopaketti joka sisältää:
vauvaöljy, vauvasavi, shampoopala, vauvasaippua, shea-voide vauvan ihonhoitoon ja ärtyneelle iholle. HUOM! Tehoaa raskausarpiin myös. ;)

Äitiyspakkauksessa tulee huppupyyhe, mutta suoraan sanoen.. ei ole mikään tyylikäs. Mutta nyt saa vauvalle tyylikkään huppupyyhe ja näitä oli erivärejä! Mm. (lumen)valkoinen, beige ja harmaa.

Leikkimatto, löytyy myös muitakin värejä. 


Itse olen kokennut mobilelaitteen todella hyväks ja tarpeelliseks, ei todellakan ole mikään turha ostos! Rauhalliseen musiikkiin on hyvä nukuttaa lasta, ja myös kiukuttelevan lapsen voi laittaa sänkyyn ja kattelemaan muuten vaan mobilelaitetta ku pyörii ympyrää! :D Se rauhoittaa, eli suosittelen (y)

Ihana uniriepu, näitäkin oli erivärejä!

Vastasyntynyt kääritään kapaloon, jotta nyytille ei tule kylmä eikä turvaton olo. Tiedän tapauksia kun tuore perhe on kotiutunut ja vauva ei millään nukahda. Kapalokaan ei onnistu kotona (koska se on aika vaikea) . Mutta joo, tässä olisi kapalopeitto ja sitä on todella helppo käyttää! Uskokaa tai älkää, mutta kapalopeitto huomattavasti auttaa. :D
Voi ei! Tähti, tähti, tähti... Kohta meidän asunnossa ei oo mitään muuta kun tähteä! Tällainen olisi kyllä ihana pinnikseen. :) Tästäkin on muita värejä!Sori, epäselvä kuva. Mut ihanan pehmeä torkkupeitto pikkuiselle nyytille! Ja tottakai pitää olla se tähti! :DMun mielestä tää oli hauska keksintö! Suloinen soittorasia :) Vauvan on kiva pitää tätä kädessä ku on pehmeä. ;)


Tästä sitteristä oon kuullut pelkkää plussaa! Tässä on tärinäominaisuus, ja monet mammat on sanoneet, että siitä tärinästä on ollut apua vauvan nukutukseen. :D  Tässä nyt muutamia tuotteita heidän verkkokaupasta! :) Verkkokauppaan pääset täältä! Kannattaa käydä kurkkaamassa, aivan ihania tuotteita :) Ja toimitus on 0€.

Oletteko te ostaneet kyseisestä verkkokaupasta jotakin? Tai mikä tuotteista on eniten teidän mieleen mitä tässä postauksessa esiteltiin? (ehkä teen tästä myöhemmin kilpailun)1 kommentti:

  1. luulin, että oon jo rekisteröitynyt tänne lukijaksi mutta enpäs ollutkaan... asia korjattu ;)

    VastaaPoista