sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

KESÄN FIILISTELYÄ


Lähdettiin Nellin kanssa mun vanhemmille viettää aikaa, oli kyllä niin hieno sää pitkästä aikaa että kyllä kelpas hengailla ulkona! (ei pieni tummuus yhtään haittaa) Vaikka oli 20 astetta lämpöö, nii onhan sekin jotain sillä viime päivinä on ollut niin viileitä ja synkkiä ilmoja :( Ja nekin ilmat nyt sit sään mukaan jatkuu. Näinkö tää Suomen kesä menee? Ukkostaa, sataa, on kylmä. Aurinko saattaa vilahtaa, mut menee sit takas pilven taakse.. =I





Päivä meni oikein rattoisasti, porukat leikkas ruohoo, mä ja Nelli lähdettiin sillä aikaa pienelle kävelylle johon pikkuinen sitten nukahti. :) Lopulta sitten vaan oltiin ja chillailtii. Tottakai myös piti rillata ja syödä raparperi piirakkaa, nams! <3 ;)




Kävin kuvailemas 'mökillä' äidin kukkia ja päätin et käyn samalla laiturilla nii huhheijaa! Sieltä laiturin alta uiskenteli rantakäärme :D Hitto, en tiennytkään et ne on nopeita uimaa, oli nimittäin vähä haastavaa kuvata mut onneks sain jotain kuvia otettua. :) En ehtinyt zoomata tarpeeks lähelle, nii piti rajata vähän kuvaa et näkyis paremmin käärme.






Päivä kului tosi nopeasti loikotellen nurmikolla :) Nelliki jaksoi hienosti touhuta vaikka nukkui vaan kahdet päikyt ja ne kesti n. puolisen tuntia. On se kyllä kumma ettei tuo neiti malta nukkua, on niin paljon kaikkea ettei haluis nukkua millään. Noh, kai tää tasaantuu jossain vaiheessa, toivottavasti. :)


Innostuin ehkä vähän turhankin paljon ottamaan kuvia äidin puutarhasta, mut eipä se haittanee! Aattelin kuitenkin tehdä siitä oman postauksen, eli alan heti tämän postauksen jälkeen muokkailemaan kuvia ja karsimaan jotta seuraavasta postauksesta ei tulis turhan pitkä. :) 

Eli, puutarhaa pääset ihailemaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti