tiistai 10. kesäkuuta 2014

NELDELILLÄ POMPPUFIILIS


Nellin mummi ja ukki olivat ostaneet kirppikseltä hyppykiikun. Eilen kokeiltiin hyppykiikkua ensimmäistä kertaa, Nelli ei ihan heti ymmärtänyt sitä jujua mut seuraavana päivänä ku taas kokeiltiin kiikkua nii johan neiti alkoi pomppimaan kuin entinen mestari! Eikä kyllä meinannut millään lopettaa ;)



Hyppykiikussa on myös huonoi puolia esim. varvistellaan enemmän ja sitten lapsi ei opi seisomaan sillein et koko jalkapohja on maassa (kaikille ei käy niin). Kiikkua suositellaan vasta silloin ku lapsi osaa seistä koko jalkapohjan varalla. Nelli vielä kyl varvistelee, mut huomasin tänää, et Nellil oli jalkapohjat maassa pari kertaa. 



Onhan myös tässä kiikussa niitä hyviä puolia :D Jos lapsi on energinen ja tykkää pomppia sun muuta, nii hyppykiikku on hyvä ratkaisu! Mut ikinä ei kannata jättää lasta yksin kiikkumaan, ja kiikussa ei kannata olla 15 minuuttia pidempää! =)

Otin teitä varten vielä videon ku Nelli oli hyppykiikussa, mut tää blogger ei suostu lisäämään :( Mut, laitoin videon Facebookin puolelle. Klikkaa itsesi videon katseluun!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti