sunnuntai 24. elokuuta 2014

OLYMPIASTADION

Huhhuh, oli aivan huikee meno! Mua vaan ärsytti seisoa siellä ihan takarivissä, (lue, olen aina tottunut olla edessä) en saanut sen takia niin hyviä kuvia ku odotin, enkä myöskään tajunnut lainata äidin pitkää objektiivia. Mutta, kaikesta huolimatta keikka oli onnistunut ja sää oli mainio, ei siis satanut! Lainaten Cheekin sanoja, ''Vaikee pukee sanoiks tätä tunnetta. Siksi kuva(t) puhukoon''. Cheekin lisäksi lavan valtasi Uniikki, Elastinen, JVG, Sanni, Erin, Katri Helena,Jukka Poika, Samuli Edelmann, Diandra, Jonne Aaron, Mikael Gabriel, Jussi69,Pete Parkkonen, Jasmin(e?) ja varmasti oli myös muitakin artisteja mutta en muista kaikkia. Myös näiden artistien lisäksi lavan valtasi mahtava orkisteri sekä Cheerleandingit. Ja tietenkin mahtavat ja huikeat valoshow't yms!
Jalat oli puuduksissa ja ääni poissa melkein, mut mitäpä pienistä. :) Me yövyttiin Helsingissä ja käytiin moikkaa meijän kavereita, oli kiva nähä niitäkin pitkästä aikaa! Myöhemmin käytiin Ikeassa, ja mukaan tarttui pari astiaa, viinilasit, kukka ja Nellin uus hyllykkö. Hyllykön voit katsoa tästä.


Kun oltiin menossa kentälle, niin bongattiin Putous ohjelmasta Jaakko Saariluoma. Kun kysyin yhteiskuvaa, niin hän ekana epäröi ja sanoi ''kuhan kaikki ei tuu pyytää multa yhteiskuvaa, niin olkoot menneeksi.''  Mutta, vielä lopuksi koostumus illan keikasta videolla jonka editoin ensimmäistä kertaa! Haluisitteko lisää video postauksia? Voisin tosissani alkaa tekemään, koska toi editointi on aika hauskaa puuhaa vaikka onkin välillä pitkästyttävää. :)


                         


8 kommenttia:

 1. Miten siellä oli noin paljon noita muitakin artisteja! Aika hyviä kuvia sait otettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka oli kyl ärsyttävää kuvata sieltä ihan takarivistä ku aina joku laittoi käden kameran eteen tms.. Mut juu, siel oli yllättävän paljon artisteja :)

   Poista
 2. En oo varma, oisko siellä saanut olla edes pitkää objektiivia, ainakin Weekendeillä oli kielletty yli 70mm putket :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl mäkää oo 100% varma oisko saanut olla :D Ehkä hyvä, etten ottanut mukaan.

   Poista
 3. Keikka oli paras! Mä olin kanssa perjantaina siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Se keikka oli kyllä aivan huippu :)

   Poista
 4. Oli kyllä yåhyvä konsertti. Minäkin kävin siellä :) ja sen jälkeen mentiin kihloihin :D en ainakaan unohda tätä päivä :)

  www.minajamuud.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti oli ikimuistoinen päivä! :) Onnea teille <3

   Poista