sunnuntai 7. syyskuuta 2014

MITÄ UNIKOULUUN KUULUU?

Aloitimme unikoulun noin 3 kuukautta sitten, ja olin tosi rättiväsynyt ja keinotkin oli vähissä kun Nelli nukkui todella huonosti. Päiväunia nukkui päivässä vaan semmoiset puoltuntia, välillä oli vaan yhdet päikkärit ja sit saattoi olla kahdet. Yöunillekkin piti kiukutella vastaan, ei meinaa millään nukahtaa.. Ja jos muistan oikein, niin nukutin Nelliä vielä syliin.

Aloitimme sit unikoulun ja aloin nukuttamaan Nelliä omaan sänkyyn, mobilelaite soimaan ja silittelemään tytön selkää. Kyllähän Nelli yritti pari kertaa nousta ylös ja kääntyili masulleen, mut laitoin aina hänet takas kyljelleen (koska siinä asennossa se nukahtaa). Pienen vänkäilyn ja itkun jälkeen tyttö nukahti, ja ei mennyt kauaan ku Nelli alkoi tottumaan ettei syliin enään nukahdeta.

Tosiaan 3 kuukautta on mennyt siitä kun aloitettiin unikoulu, ja nyt voin sanoa että se todella tepsii! Nelli nykyään nukkuu 2-3 päiväunet ja päikyt kestää 1-2 tuntia, myös yöunille nukuttaminen on helpottanut. Nelli on paljon energisempi ja iloisempi kun saa nukkua kunnon päikkärit ja yöunet ja myös meidän jaksamista on helpottanut. Suosittelen lämpimästi kaikille tätä unikoulua! :)

PS. Muistakaa osallistua arvontaan jossa kaksi onnekasta lukijaa saa 10e arvoisen lahjakortin makuuniin! Eli tämä arvonta on vain lukijoille ja aikaa on vielä Maanantaihin (8.9.)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti