tiistai 17. maaliskuuta 2015

YHTEISTYÖHÖN KANSSANI?

Mulla on tällä hetkellä aika vaikea elämäntilanne, on isoja asioita joita tuun käsittelemään lähiaikoina, Mammaliigaa ehdin päivittelemään kerran viikossa mutta tämä jää nyt hetkeksi sivulle. Tämän lisäksi olisi kiva saada tänne blogiin vaihtelua, päähäni pälkähti mainio idea!  Joka viikko olisi vieraskynäilijä ja aiheena olisi matka äitiyteen.

Eli, etsin 5 äitiä jokaiselle viikolle kirjoittamaan omaa matkaa äitiyteen. Ne jotka on saanneet lapsen 15-43 vuotiaana, ei tarvitse olla aikaisempia kokemuksia bloggaamisesta. Hakemuksissa huomioidaan erityisesti ne, joilla on ollut vaikea raskaus/synnytys ja ne jotka on joutuneet menettää läheisensä vauvan saannin takia. Mutta tottakai muut äidit saa laittaa hakemuksensa, joilla on sujunut raskaus/synnytys hyvin. Eli, monipuolisia tarinoita jokaiselle viikolle!

Laita hakemukseen nimesi, ikäsi ja lyhyesti millainen raskausaikasi ja h-hetki oli, sekä halutessasi voit kertoa onko kokemusta bloggaamisesta! 28.3.15 otan yhteyttä valittuihin äiteihin!

S-posti: Elohopeaaiholla@luukku.com
Laita otsikko kenttään: hakemus
Niin en vahingossa rullaa ohi!

- Veera

9 kommenttia:

 1. Voisin kirjoittaa anonyyminä.
  Yllätys raskaus ja läheiset järkyttyi ja ystäväpiiri vaihtui.. Laitan sähköpostiviestiä . -Ss

  VastaaPoista
 2. Voisin myös kirjoittaa mutta valitettavasti mun suomen kieli ei oo niin hyvä 😐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, laita vaan rohkeasti hakemus! :) jos tuut valituksi nii voin lukea läpi tarinasi ja tarvittaessa voin korjailla :)

   Poista
 3. Voisin myös kirjoittaa anonyyminä.. Muutto miehen kanssa kauas omista sukulaisista, parisuhdeongelmia, pettämistä lähellä lapsen syntymää, myös henkistä pettämistä, lapsen syntymä, pari kk hyvin, kihlasormukset lenteli, jatkettiin yhdessä pitkän keskustelun/riidan jälkeen, terapiaa, jne.. Mikä sun s-posti on? Tai mistä sen löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisitkin kirjoittaa mulle s-postia? Jos et nii tässä osoite: Elohopeaaiholla@luukku.com

   Poista
  2. Joo, löysinkin sähköpostin melkein heti kommentin jälkeen! Milloin saa tietää kenet olet valinnut?

   Poista
  3. Ekana ajattelin että otan yhteyttä valittuihin 28.3. Mut, sit tulisi liian kiire vieraskynäilijällä sillä olisi vaan 2 päivää aikaa kirjoittaa joten ens viikon alussa otan yhteyttä! Näillä näkymin Maanantaina :)

   Poista