keskiviikko 27. toukokuuta 2015

PÄIVÄKODIN KEVÄTJUHLA

Pari kuukautta menee tosi nopeesti, juurihan Nelli asteli ensimmäistä kertaa päiväkotiin ja nyt se alkaa loppua. Nellillä on ollut siellä kuulemma paljon kavereita, myös eskarilaisetkin innoissaan antaa Nellille vauhtia keinussa. Katsotaan jos syksyllä neiti menisi päiväkotiin, jos menee niin tähän Karjalohjalle, riippuu ihan siitä pääsenkö kouluun.

Torstaina oli pk kevätjuhla joka pidettiin ulkona, onneksi oli kaunis ilma ja suht lämmin niin tarkeni hyvin olla ulkosalla. Puin neitosen päälle hänen 1v mekko, tarkoitus oli ottaa ennen lähtöä asukuvat ulkona mut meille tuli niin kiire etten ehtinyt joten ne sitten jäi. Pikkukanelit eli Nellin ryhmä esittivät pari kappaletta, eskarilaiset lauloivat ja pienet sitten leikkivät laulun tahdissa. Nelli oli mummin sylissä ja toinen pikkuinen oli toisen hoitajan sylissä, muut pienet seisoivat edessä sitten. Kevätjuhla meni onnistuneesti, hyvin myös eskarilaisetkin osasivat omat esiintyymiset, turhaa äippä panikoi.
Nelli jaksoi tosi hyvin juhlan ajan, sylissä ei paljoon jaksanut olla joten laitettiin neiti keinumaan ja lopulta pistettiin haalari päälle, ettei mee juhlavaatteet likasiks, itseasiassa muutenkin alkoi olemaan jo viileetä.


- Veera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti