perjantai 25. lokakuuta 2013

Tallinna 2013

Reissusta selviydyttiin ja hyvin mielin! :) Meidän Laiva Viking Line lähti Helsingistä 11.30 ja oltiin maissa klo 14. Meillä oli 4 tuntii aikaa olla maissa ja laiva sit lähti takas Suomeen klo 18.00. Meil ei ollu hirveesti rahaa käytettävissä, joten ei saatu ostettuu hirveesti mitään. Tuotiin meijän kuskille (joka vei meijät helsinkiin ja sielt takas kotii) tupakkaa ja sit porukoil 2 lavaa kaljaa.  Kuitenki saatii ostettuu itellemme karkkii laivalta vaikka oltais haluttu ihan kunnolla shoppailla!

Hmm.. tallinnas oli aika hyvä sää, oli sopivan viilee ilma ja tuli vaa minuutin ajan sadetta koko reissun aikana (y) noh, me käveltiin tosi paljon ja jalat huusi hoosiannaa! Me puhuttiin paikallisille Suomea, mut suurinosa ei osannut yhtään Suomea, joten piti kääntää niille meijän sanomat Englanniks. Olin aika yllättynyt, sillä mun edellisillä Tallinnan reissuilla oon pystynyt hyvin puhumaan Suomea ja et ne on iha ymmärtäneet.

Niiiiiin ja ku astuttii Viking Line:en nii siel odotti ihana maskotti! didididiii..... HOMER SIMPSON! <3 myös nähtiin toinen maskotti, eli se Viking Line:n kissa, mut se ehti karkaa henkilökunnan tiloihi nii en ehtiny ottaa sen kaa yhteiskuvaa :( eikä sitä näkyny enää jälkeenpäi. & yllätyttii ku huomattii et, ne Tallinnan hinnat on nousseet! ei helvetti. Mutta mutta.. nyt kuviin! Poimin teil onnistuimat ja parhaimmat kuvat ;)

Oltiin kotona n. 00.00, vaik laiva oli 20.30 Helsingis, mut me vähä eksyttiin ja oli mutkia matkassa, kuitenki selviydyttiin ehjin nahoin kotii. :) Mulla oli levottomat jalat ku mentii nukkumaa, jalat ei pysyny millään paikoillaan ja se oli ärsyttävää! :o mut joo.. mentii pizzalle niinku kuvaa onkin tuol ylhäällä. en oo ikinä syöny niiiin hyvää pizzaa! ai että. 

 Vaik tos on kartan kuva, nii ei ei eksytty kuitenkaa. osasin liikkuu Tallinnas, ku oon ollu siel niiiin usein et, muistan jo kadut ja sillein. :) aika meni tosi nopeesti, oltais viihdytty olla maissa viel vähän pidempääkin! 


Tässä sopiva biisi, joka kuvaili hyvin kotiinpaluuta! :)

2 kommenttia:

  1. Pakkokai tonne nyt on sit ens kesänä mennä, on sen verran hyvii kuvii :)

    VastaaPoista