perjantai 15. marraskuuta 2013

Vauva hössötystä

Heiip!

Tänää oon hössöttänyt näitä vauva jutskia koko päivän ja tää hössötys jatkuu ja jatkuu!
Kuitenki oon tehny jo aikoja sitten kaikki valmiiks vaaville, mut teen ne samat asiat uudestaan ja uudestaan. Ärsyttävää tää odotuksen tunne :s viikkoja tosiaan 38+1 ja ainoo mikä puuttuu on VAUVA!  Se vois tulla jo maailmaan.

Valmisteluja mitä oon tehnyt:

Pinnasängyn kokoaminen
Lakanoita sänkyyn
Mobile laite
Hoitopöydän laittaminen ja sinne kuuluvat tarvikkeet
Pesin kaikki vaatteet, lakanat, pinniksen reunuksenpehmusteet, patja, peitot, lelut, vaunut, sitterin, turvakaukalo, hoitopöytä ja sen pehmuste (En ole ostanut mitään uutena, vaan käytettynä)
Kiehautin tutit ja tuttipullot kattilassakin...
Järjestin vauvan vaatteet sen omalle hyllylle ja lakanat laitoin äitiyspakkaukseen ku tila alkoi loppumaan kesken.

Meil on tosi kätevä hoitopöytä! Sellanen et, sen hoitoalustan alla on kylpyamme missä voi kätevästi kylvettää pienokaista ja jos hoitopöytä on tiellä nii sen voi taittaa kätevästi. :)

Yöt nukun levottomasti koska herään välillä suonenvetoon, vessahätään tai sit on hirveen jano. Tai sitten tuijotan vaa pinnistä ja mietin mielessäni et, 'onko varmasti kaikki'. :D

Mmm.. Loppuraskaus on mennyt yllättävän hyvin, vaikka on turvotusta jaloissa ja käsissä ja väsymystä esiintyy välillä.. myös suppareita on tullut, itseasiassa selkään ja silloin on meinannu tulla itku! Myös liitoskipuja on alkanut tulla, ku vauva alkaa raivaamaan tilaa että, se pääsis laskeutumaan.  Nii ja alkuraskaus oli taas ''yhtä helvettiää :D Oli hirveet pahoinvoinnit... hyihyi.

Ollaan keksitty vauvalle jo nimi mut se on 90% varmaa :) Varmistuu sitten ku vaaveli on tullut maailmaan, nii nähään sopiiko se nimi hänelle. Oivoi, en malta odottaa! Kummit on myös valmiina :) eli sille tulee 2 kummia ja 3 kummi ei oo viel varma asia.  Jos teiltä on mennyt ohi, nii prinsessa tulee meille <3 hihiii. Mutta mutta.. tässä ois nyt niitä kuvia tän päiväisestä höösäyksestä!

PS. Pinniksessä on valmiina laitettu vaatteet jotka sit nappaan mukaan sairaalalle ja tyttö saa noi vaatteet päälle ku lähdetään kotiin :)                                                       Viikko 36+jotain
 
 
 
Jostain syystä tää bloggeri ei suostu suurentaa kuvia :(( Et, nyt nää on normi kokoisella!

2 kommenttia: