perjantai 10. tammikuuta 2014

& näin se vuosi vaihtui

2013 vuoteen sisältyy paljon naurua, iloa, itkua, surullisia aiheita, uusia tuttavuuksia jne jne.. Mitään en vaihtaisi tai jättäis tekemättä! On niiin paljon hyviä muistoja ihanien ihmisten kanssa, mut harmi et osa kavereista on jääny taakse. :( Kuitenkin, vanhat kaverit ja muistot on syrämmessä <3 vaikka nyt osa on jääny taakse, ehkä jonain päivänä tulen näkemään taas ne ihunat tyypit! =) Mutta mutta.. vuosi on vaan hurahtanut tosta vaa ettei ees huomaakaan. Nyt ois uudet kujeet ja saa nähä mitä tää vuos tuo tullessaan.

Uutena vuotena oltiin vaan kotosalla, tehtiin mieheni kanssa pieni kävelylenkki ja vauva oli tyytyväisenä vaunuis :) nähtiin kyllä vaan muutama raketti. Samalla käytiin kaupassa ostamas lihapullii ja nakkei 8) perunasalaattii ei enää ollu :( mut sit ostettii uunipatonkei ja oli hyvvee! Porukat toi meille tinoja nii niitä sit tehtiin, myös vauvalle. 

Eeeipä meil ollu sen kummoisempi uus vuos :) oli kiva välillä vaa ottaa rennosti ja rauhallisesti. Ehkäpä ens uutena vuotena mennää kaksisteen kylpylää ja viedään vauva mummil ja ukil., saa nähdä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti