torstai 20. helmikuuta 2014

mitäs peräkylälle kuuluu?

Tänään oltiin mun äidin ja Nellin kans Lohjalla, tekemäs ruokaostoksia sillä aikaa ku meijän miehet on pelaamas sählyä ja ainahan meillä on joka Torstai tällainen meininki :) Ei oo tullu nyt kirjoiteltua ku ollaan oltu nyt vaan kotosalla ja käyty tekemäs vaunulenkkejä.. eihän täältä peräkylästä pääse minnekkään ku ei omista autoa :/

Kattelin Neidonkeitaan sivuilta vauvauintia ja voi jösses niitä hintoja! Kerran viikossa 30min uinti ja maksaa 60e/kk plus bussimatkat (7.40 per hlö). Jeeepjep... Harmi että maksaa törkeen paljon uinti, ku Nelli tykkää olla tosi paljon vedessä ja muutenkin ois ollu kiva yhteinen harrastus. Noh.. onneks meil on kuitenkin kylpyamme jossa Nelli on muutenkin siinä kylpemässä kerran viikossa. :)

Viikonlopun aikana tulee taas postauksia ja kuvien kera ;) sillä on taas tapahtumarikas viikonloppu, ja tästä pitää vaa nauttia et on kerrankin tekemistä täällä metsän keskellä! Voin vähän paljastaa, että luvassa viikonloppuna on hyvän ruoan parissa, valokuvausta ja ripaus tanssia. Jokos arvaatte? :D Noh.. saatte päivän kerrallaan tietää sillä nyt pe,la ja su on ohjelmaa!

Siihen asti, näkemisiin <3

PS. Ihanasti ootte osallistuneet arvontaan! Jännäks käy kuka voittaa hemmottelusetin :)
On ihanaa lukea miten rentoudutte ku on kurjat ilmat <3 Ja tosiaan, arvonta tapahtuu perinteisellä tavalla. :) Liittykää samalla lukijoiks jos haluatte jatkossa seurailla perhe elämäämme ja ehkä tulee jatkossakin arpajaisia! :)

4 kommenttia:

 1. Voi mä tiedän NIIIIN tunteen! Me muutettiin justiinsa keskustammaks (10min kävely). Vaikka nyt saadaan maksaa ihtemme kipeeks ni kyl tää silti on sen arvosta, ku pääsee käppäileen muiden äitien luo. Ootteko miettiny muskarii? Kandee kattoo jos löytyis! Ainaki kirkol olevat muskarit on ilmasii :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta :) Nelli on vasta 3kk nii siihen menee aikaa, mutta kyllä varmaan jonkinlainen harrastus tulee olemaan neidillä :) Asutko siis Lohjalla?

  VastaaPoista
 3. Hullut hinnat vauvauinnilla! :O Muutenkin kyllä välillä tuntuu siltä, että kaikki harrastukset on niin mahdottoman kalliita... Tsemppiä harrastuksen etsintään! Ehkä joku edullisempi olis jossain, jonka vaikka kunta järjestäis? Lohjallahan on aika paljon harrastusmahdollisuuksia kuitenkin ja luulis, että vauva-äiti-juttujakin järjestettäis jonkin verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,kieltämättä on kyl hurjat hinnat :D moni muukaan ei hinnan takia käy siellä. Eiköhän löydy jotain sopivaa harrastusta ku vaan jaksaa ettii :)

   Poista