perjantai 21. helmikuuta 2014

Wanha Emäntä

Saatiin Karjalohjan Kylpylä hotellin Päiväkummusta kutsu johonkin uni-esittelyyn ja siihen kuului ilmainen lounas. Jätettiin Nelli mummille hoitoon ja eikun menoks! Kun päästiin perille, nii meidät ohjattiin suoraan varattuihin ruokapöytiin jotka on niille ketkä tulee kuuntelemaan esittelyä. Meitä ihmetytti ku oltiin ainoita siinä pöydässä.

Noh.. sitten ku aloitettiin syömään nii se ruoka oli pettymystä. Tarjolla oli, pinaattikeittoa, perunaa, kanaa, kalapihvejä ja salaattia. Lasten menussa perunaa ja lihapullia. Pinaattikeitto maistui joltain halppikselta ja siinä oli aromisuolaa, peruna maistui keitetyltä vedeltä, kanassa oli kastiketta mutta ei siltikään minkäänlaista makua ja sitten nappasin lasten menusta lihapullia itselleni nii ne lihapullat maistui oudolle. Eli, syötiin vaa pelkät salaatit ja heitettiin loput ruoat pois.

No mitäs nyt sitten ku ollaan syöty? Entä se tilaisuus? Missä on tilaisuuden pitäjä? Nämä kysymykset pyörivät meidän päässämme. Siinä mis ois ollut tilaisuus niin siihen oven eteen oli vedetty verhot eteen ja kutsussa luki että tilaisuus alkaa klo 14.00 mitä ihmettä? Meitä alko nii paljon ottaa päähän, että otettiin takit ja lähdettiin! Ainii.. kiitos ilmaisesta ruoasta! Vaikka olikin suuri pettymys.

Tämä reissu oli täys pettymys joten aateltiin jos mentäis kahville Wanhaan Emäntään jospa saatais sieltä vähän iloa ja lohtua. Kahvila oli ihanan vanhanaikainen ja siellä oli myös pientä myytävää!

Kun astuin sisälle, ei tuntunut yhtään että se ois ollut joku kahvila...Vanhaa Karjalohjaa


Tämä on siis kartanoravintola Wanha emäntä joka on rakennettu 500 vuotta sitten.
Lisätietoja Wanhasta Emännästä:

Juotiin siellä kahvit ja kaakaot  ja oli pettymys jälleen kerran.
Kahvilaa piti pystyssä 2 vanhaa rouvaa jotka oli vähän omituisia ja puhui keittiössä kovalla äänellä ruotsia. Heillä loppui maito koska olivat varanneet sitä vain kahviin, ja mun takia se maito loppui koska otin kaakaota enkä voinut tietää että maitoa ei ollut lisää. Siinä sitten yks asiakas lapsineen ihmetteli ettei maitoa ole enään, niin tää yks vanha rouva sanoi asiakkaalle että ''sitä maitoa ei ollut pelkkään juomiseen vaan kahviin. Ja täällä on kaakaonjuoja joka käytti maitoa'' ja tää rouva kattoi mua sivusilmällä. Ja pari muuta asiakkasta olisi halunneet antaa lapsillensa maitoa..  Jeepjep.

Juotiin äkkii kahvit ja kaakot, kiitettiin ja lähdettiin! Eiköhän tää reissu ollut tässä. Kun päästiin kotiin, Nelli oli päiväunilla ja äitini lähti kotio. Makke ja mä oltiin nii väsyneitä et mentiin Nellin viereen nukkumaan. 

Huomenna taas uusia puuhia, siihen asti näkemisiin!

PS. Unohdin kameran kotii, joten piti ottaa kännykällä kuvia. :/

2 kommenttia:

  1. Mulle jäi vähän epäselväks et oliks se uni tilaisuus sellai et eka syötte monta tuntii ja sit on se et joku tyyppi tulee kertoo teille vai mitäs? :) ku laitoit et alkaa klo 14, ni monelt te olitte sitte siel syömäs. Yl just noi ilmaisruoka tilaisuudet on tommosii et ruoka iha hirveet tyylii halvin mahollinen... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis kutsussa luki, että tilaisuus alkaa klo 14. Sitten ku päästiin paikanpäälle nii keittiönemäntä ohjasi meidät heti syömään varattuihin pöytiin. Ja siellä ei näkynyt ketään tilaisuuden pitäjää eikä kukaan ollu ottamas meitä sinne vastaan tai ottaneet tietoja ylös. :o toises huonees katottiin lätkää, siel oli kokkeikin kattomas.. se oli jotan nii sekavaa ja outoo se koko järjestely nii syötiin ja lähdettiin sielt pois :D ja ku oli viel kyseessä kylpylähotelli nii luulis, et ois ollu hyvät ruoat tarjolla. ;)

      Poista