tiistai 25. helmikuuta 2014

Nelli 3kk

Meidän ihana Nelli täytti tänään 3kk <3 Aika menee nopeesti ja tyttö vaa jatkaa kasvamistaan! Huhhuh. Tänään oli neuvolapäivä, katsottiin painoa/pituutta/pään kokoa. Painoa on tullut  6290g, pituutta 60.5cm ja pään ympärys 42cm.

Samalla neiti sai kolme rokotetta. Yks rokote annettiin suun kautta, kaks ''pisto''- rokotetta molempiin reisiin. Kiinnitin Nellin huomion lelulla sillä aikaa ku neuvolatäti pisti ja isi piteli tytön jalkaa paikoillaan. Ekassa pistoksessa tuli pieni ''äää'' ja alkoikin heti hymyilemään, mut sitten heti perää pistettiin toiseen reiteen nii siinä tulikin isompi itku. :(

Ku neuvolatäti sanoi, että nyt saa ottaa syliin nii mä ja mieheni tartuttiin molemmat samaan aikaan Nelliin jotta voidaan lohduttaa tyttöä sylillä, on ne isän ja äidin vaistot ihmeellisiä. ;) Äkkii neiti unohti pistokset, mut nyt täytyy seurailla tänään ja huomenna, että nouseeko kuume. Tänään hän kyllä saa Panadolia särkyyn ja estää myös kuumeen tuloa.

Eilen leivoin EKAA KERTAA pullaa! Meil ei ollu kananmunaa nii korvasin sen voilla, mut niistä tuli ihan hyviä.. tosin oisin voinu laittaa vähemmän kanelia ja enemmän sokeria :D ja mä laitoin pullat tyhmänä jääkaappiin enkä suojannut niitä millään kupulla.. nyt ne on nimittäin vähän kovia :D hehheh.

Mutta niih.. nyt tänää neiti on nukkunut kohta tunnin ajan tossa meijän takapihalla vaunuissa ja me ollaan saatu siivottua rauhassa :) Varmaan koht puolii toi sankari herää päikkäreiltä syömään.

14 kommenttia:

  1. Meidänkin neiti huusi toisesta pistoksesta vasta enemmän, kyllä oli kamala katsoa toisen itkua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kieltämättä :( mut ennemmin katon itkua ku sitä jos tytär sairastuu johonki ;/

      Poista
  2. Sulla on kyllä harvinaisen huono blogi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sun mielipitees :) Lähinnä kirjoittelen omaks iloks. Mitäs tuut sit lukemaan blogiani jos on huono?

      Poista
  3. No ompas teillä painava tyttö jos painaa jo yli 6000 kg! Ja samaa mieltä, aika huono blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nelli oli syntyessään 4085g, ja vauva ei voi painaa liikaa ;) ja jos on mielestäsi huono blogi nii mitäs tuut tänne lukemaan? :D Ei tätä oo pakko seurata.

      Poista
    2. Anonyymi3/3/14 04:47

      Huom, tekstissäsi lukee 6290 KG eikä G

      Poista
  4. http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/?m=0

    Tossa mun blogi jos nappaa! Nelli on suloisuus!

    VastaaPoista
  5. Huih, meillä ois vielä pojan kanssa nuo rokotukset edessäpäin parin viikon päästä :) saas nähdä mitä pikkumies tuumaa

    VastaaPoista
  6. Onpas kivan tuntuinen blogi, liityin lukijaksi:)
    T. 7kk pojan äippä lohjalta:) http://elamaaniblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Käyn myös kurkkaamassa sun blogia :)

      Poista