tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Ei oo oikee ollu nyt täs viime aikoina oikein mitään postausta. :D Tai jos on, nii on jäänyt/unohtunut tai ei vaa yksinkertaisesti oo jaksanut tulla enää päivittelemään. Me ollaan oltu oikeastaan vaan kotosalla, käyty tekemäs joka pv vaunulenkit ja leikitty sen ajan miten Nelli on jaksanut valvoo.

Käytiin tos eilen hakemassa tiskikone Salosta, jihuu! Ei tartte tiskata enää :) En malta odottaa, et pääsee ''koeajamaa'' :) Samalla reissul käytiin honkkarissa, ihan vaa sellanen pika shoppailu. Sieltä ehti tarttuu mukaan pari sisustus juttuja, ois tullut enemmänkin mukaan mut ei ollut aikaa jäädä :/ harmi sinänsä...

Mutta jooh.. tänää tuli mun hyä kaveri (ja nellin kummi) käymään meillä. Otettiin kuvia ja oltiin Nellin kans :) hmmh.. eipä oo mitää sen kummosempaa tapahtunu. EHKÄ, saan oman liikunnanohjaajan ja jos näin on nii siitä teen teille postauksia. :)

Jepjeeep.. Lauantaina meil ois vapaa ilta, ku Nelli menee yökylää aikuisen ystävän luo. Silloin mennää kultsin kans syömään ja hohtokeilaamaa :) Siitä sitten tulee erillistä postausta. Ja niin... tos mul kävi yks ilta mielessä, et voisin tehdä teille asunto postausta, miltä kuullostais? :) Veski ja makkari ovat viel kesken, mut olkkaria ja keittiötä voisin kuvata teil.

Jos ette oo viel osallistunut arvontaan, nii vielä ehtii hyvin mukaan! Aikaa on 11.3. asti!! http://pikkuneidinmatkassa.blogspot.fi/2014/02/arvonta.html






Ostettu Salon honkkarista :)

Ostettu Salon honkkarist, ja Nellin nimeä ei olluit :o



2 kommenttia:

  1. Voin etsiä sulle tollasen mis on nellin nimi :) Ja hyvät wiinerit toin mukanani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos löydät nii sellanen harmaan värinen tähti :) niinku on toi ''isä'' tähti harmaa. Kaupas oli vaa Nella nimi, mut ei Nelliä. :o omituista.. ja hyvät wiinerit oli ;)

      Poista