keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Lapsi & Kissa

Mun mummo (Nellin isoisomummo) tuli Rantasalmelta Lohjalle ja on täällä 3kk <3 :) Mummo tuli tänää kahvipullalle ja rupateltiin pari tuntia.. Aika meni äkkiä. Myöhemmin sitten tuli mun äiree kylää, ja aika meni taas nopsaa.

Itseasiassa ei olla tehty tänään mitään ihmeempiä, lenkkeilty ja leikitty.. Mutta silti päivä menee tosta vaan ohi? Parin- kolmen tunnin päästä Nelli on jo yöunilla..


Leluja kannattaa aina vähän maistella, eikö? ;) Nelli tykkäs enemmän tosta kukka lelusta ku se rapisi kivasti kädessä.Vähänkö me naurettiin ku toi lelu jäi Nellin suuhun :D Voi eii. <3  Meillä on käynyt useasti naapurin kissa joka on tottunut lapsiin (kun on lapsiperheestä) ja aivan ihana tyttö kissa! 

Musteri
Musteri ei oo hirveesti välittänyt Nellistä, mitä nyt ohi mennen mennyt puskeamaan :) Nyt Musteri päätti mennä Nellin kainaloon eikä välittänyt vaikka tyttö piti korvasta kiinni! :D Miten teillä muilla on kissat/koirat hyväksyneet lapsen? :)

4 kommenttia:

 1. Uu jee lohjalaisia! Liityin blogiisi, käy ihmeessä kurkkailemassa mun blogia ja tervetuloa sinne lukijaksi :) http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käyn kurkkaamassa :) Ai säkin Lohjalta? Mistä päin? :)

   Poista
  2. Huomasin vasta nyt :) mut lähellä keskustaa asustelen

   Poista