tiistai 15. huhtikuuta 2014

LÖYTÖJÄ

Niinkuin mainitsin Facebookin puolella, että en oo ehtinyt päivittelemään.. Eikä nyt mitään perus arkea viitti alkaa kirjoittelemaan teille! :D Mutta, käytiin tossa vklp kirppiksellä ja sieltä tarttui vaikka mitä kivaa mukaan! Mulla ei oo ikinä mennyt niin paljon rahaa kirppikselle ku nyt, 40e 


Oli tuuria taas, että löytyi sopivia vaatteita Nellille :) Itseasiassa metsästin kevätpukua ja sellanen löytyi! Ainoo mikä ei löytynyt oli isompi turvakaukalo, tai kyllä sellainen oli mut se makso 45e ja se ei ollu hirveen hyväs kunnossakaan :/ Itse olin pyydystämässä farkkuja, koska mulla ei oo kun yhdet + legginssit. Löysin vaikka mitä kivoja farkkui kirppikselt, mut hitto! Just masun kohtaa ei menny nappi kiinni :( mua niin ärsytti. Nooh.. sit sattumalta löysin takin (ja mulla niitä takkeja on liikaa) todella hyvässä kunnossa, ei mitään vikaa/tahraa ja makso 3e!! Myös toi aivan ihana neule oli löytö! Se oli uusi ja ei kertaakaan käytetty, koska siinä roikkui hintalappukin vielä. Neuleen oikea hinta ois ollut 37e muistaakseni ja nyt sain sen vitosella! Huhhuh mitä löytöjä! PS. takin kuva vääristää väriä, se on oikeasti vaalean beige ;)

Niin ja kirppiksel oli myös oma myymälä, sieltä tarttui ihana tervetuloa ''kyltti'' ja äitienpäivälahja =) myös löysin ruokavaakan, mut siitä unohdin ottaa kuvaa!


Kirppiksen jälkeen käytiin ruokakaupas ja päähänpistoksena mentiin Jyskiin! Sinne meni vaan parikymppii, eli ei hirveesti palanut rahaa.. Ihme :DTällä viikolla ois luvassa Pääsiäisbrunssi porukoilla, joten sinne ollaan menossa tottakai :) Siitä laittelen postausta! 

Nyt hyviä öitä ihanat <3


4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita olet löytänyt itsellesi! Kyllä nuo kirpparit on sellaisia aarre aittoja joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, niinhän ne on.. sieltä kyllä löytää kaikenlaista.

   Poista
 2. kai tarkoitat turvaistuinta koska kaukalothan on kaikki samankokoisia ja kun niiden paino ja pituusrajat tulee vastaan siirrytään istuimeen

  VastaaPoista