lauantai 28. kesäkuuta 2014

KAKSIKYMMENTÄVUOTTA!!

Kylläh, täytin Torstain 26 päivä pyöreet 20v :) Monet kakskymppiset sanoo, että heillä iskee ikäkriisi mut mulla ei ainakaan oo iskenyt. :D Katotaan sitä sitten 5-10 vuoden päästä!

Synttäripäivänä kävi mun mummo (joka lähtee jo 30pv takas Rantasalmelle :( )
Mummon lisäks kävi yllätysvieraina mun isoveli jota en nää hirveen usein ja sit kaikenkukkuraks tuli vanhempani paikalle! Sain jo muutamia lahjojakin, mutta niistä myöhemmin. :) Pidän siis viralliset kahvittelukekkerit Maanantaina, ja silloin palataan lahjoihin.

Mutta nyt toiseen aiheeseen, vaikka toki tämäkin liittyy jonkin verran synttäreihin! Lähdettiin mieheni kanssa Perjantaina Hankoon, oli siis tarkoitus yöpyä autossa mut sit ku oltiin viemässä Nelliä isovanhemmille niin heillä olikin yllärilahja. He olivat varanneet meille yhen yön hotelliin! Ja tämä ei ollut mikä ihan tavallinen hotelli, vaan yövyttiin entisessä poliisiasemalla josta oltiin sit tehty hotelli.


Saatiin Marimekon huone, jonka on suunnitellut Maija ja ne huoneet oli nimetty suunnittelijoiden mukaan. Eli tämä meijän huone on entisen poliisin toimisto ja yhen hengen huoneet on putkassa. Aamiainen sit taas syötiin ryhmäputkassa mutta halutessa voi myös mennä ulos syömään. :)Siinä nyt pieni kooste yhden hengen huoneesta, joka on siis entinen putka. Mua alkoi tosissaan ihan ahdistamaan ku oli niin ahdas koppi! Hyi hyi.. Vaikka on kyl mukava sisustus niin en silti tuolla pystyis yöpyä! Noh, siirrytääs nyt sitten siihen ryhmäputkaan eli aamiaiseen!Eli entisessä ryhmäputkassa syötiin aamiainen, ja en hoksannut ottaa kuvia aamiaispöydästä. Aamiaista tarjoiltiin viereisessä huoneessa :) Aamiainen oli runsas! Puuroa, leipää, leikkeleitä, kasviksia, hedelmiä, jogurttia, muroja/mysliä, kananmunia, tuoremehui ja kahvia. Nam!
Nyt kun hotelli on esitelty niin siirrytääs Hankoon ja miten vietettiin mun synttäreitä ja tottakai meidän laatuaikaa. Tosiaan, kun oltiin viety Nelli mummilaan nii meillä oli 3 tuntia aikaa kirjautua hotelliin eikä me pakattu tavaroita valmiiks! Äkkiä siis kotiin pakkailemaan ja vetämään pitsat nassuun. Kaikenlaista pientä unohtui ottaa mukaan, mutta se ei haitannut! Onneks kuitenkin ehdittiin kirjautua ajoissa hotelliin. Eli kamat huoneeseen ja menoks!

Käytiin ihan ekaks kaupassa hakemassa parit juomat ja tupakkaa, niinku matka evääks. :)


Hanko oli tosi hiljainen, melkein yhtä kuollut ku tää Karjalohja. :D Meinattiin myös mennä elokuviin, mut sieltä tuli enää tasan yks leffa ja se ei ollut sit mun mieleinen joten jätettiin väliin. :) 
Melkein käveltiin koko Hanko läpi, ja se kyllä tuntui jaloissa. Mut kannatti kuitenkin kävellä ku oli niin kauniit maisemat ja aivan ihana sää! Vaikka oli luvattu sadetta, niin ei onneks satanut missään vaiheessa. Oli sopivan lämmin ilma ja aurinkoinen, kyllä kelpas! ''Muutaman'' tunnin kävelyn jälkeen mentiin syömään, ja päätettiin mennä burgeripaikkaan. 

Ja se paikka... Oli aivan ihana! Tykkään ns. ''vanhanaikaisesta'' tyylistä :) 
Seuraavana päivänä me sitten lähdettiin takas kotio, mut matkalla oli pakko pysähtyä ja mennä niiden tuulimyllyjen luo! En oo ikinä mennyt katsomaan niitä lähempää, joten oli ihan sika pelottavaa. Mua alko huippaa ku katoin alhaalta sinne korkeelle, en tiiä miks :D Hah, Makkeki oli melkeen pissat housuissa!


Että tällainen reissu. :) Hauskaa oli, ois kelvannut myös toinen yö hangossa! Sunnuntai sitten meneekin siivouksen parissa ja sit piipahdetaan Nellin iso-mummon luona ennen ku hän ehtii lähtemään takaisin Rantasalmelle. =)2 kommenttia:

  1. Voi, vähän kuulostaa mielenkiintoselle toi hotelli! :D En oo koskaan kuullutkaan mistää tollasesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli kyl aika hauska kokemus! :) Jos haluut lukea hotellista enemmän nii tässä osoite, http://www.hotelb8.fi/ :)

      Poista