tiistai 1. heinäkuuta 2014

DR. BECKMANN

Sain mummolta testattavaksi 2kpl liinaa joka estää pyykkien värjäytymistä. Eli voi laittaa huoletta tummat ja vaaleat pyykit koneeseen, ilman että värjäytyy.



Normaalisti laitat pesuaineet ja heität pyykit koneeseen, sitten laitat rumpuun tän liinan (muista avata liina kokonaan auki) ja sit kone päälle! Pesun jälkeen liina saattaa olla ihan minkä värinen tahansa, mut vaatteet ei värjäänny!


Räpsäsin kuvia heti pesun jälkeen ja olin positiivisesti yllättynyt!
Eli, valkoinen liina ei ole viel käytetty mut toi harmaa liina on se käytetty. Eli varmaan huomaatte, että toi liina kerää ne värit. Toisessa kuvassa on sit kaks vaatetta jotka oli samaan aikaan pesussa, ja kumpikaan ei värjäytynyt. :) Liina laitetaan ihan tavallisesti roskiin.

Kysyin mummolta et mistä se on hankkinut tällaisia, niin muistaakseni ihan tavallisesta kaupasta (cittari, prisma...) hintaa ei valitettavasti muista mut ei ollut kuulemma hirveän kallista. Mun mielestä tää on oiva ratkaisu jos ei jaksa lajitella pyykkejä värin mukaan ja jos haluaa pestä vähän ''nopeammin'' :) Eli lämpimästi suosittelen!

Lue lisää! Rullatkaa ihan alas, siellä on tämä kyseinen tuote. :)



2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/7/14 03:17

    löysin siun miehen bloggin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa. :D Kyl mä tiiän et sillä on blogi. Mitä siitä?

      Poista