lauantai 5. heinäkuuta 2014

KEITTIÖ ON KODIN SYDÄN

-Postaus on toteutettu yhteistyönä Desingtarran kanssa-

Desingtarrat myyvät sisustustekstejä sekä sisustuskuvia, ja heillä on laajavalikoima. Selailin heidän sivustoa vaikka kuinka monta tuntia, ihan tosi!  Ja mä en osannut yksinkertaisesti valita..

 Mietin monesti eteiseen, mut sit myös mietin Nellin ''pieneen nurkkaukseen'' (tyttö siis nukkuu viel meijän kans makkaris) ja sellanen Princess teksti ois ollu aivan upea! Mut harmi, ettei meillä ollut paljon tyhjää tilaa seinässä..


Ja kyllä mietin myös monesti näitäkin tekstejä...No sit tietenkin piti pohtia mihin sen tietyn tekstin laittais... Koko kämpäs ei ollut tilaa tekstille tai jos oli nii ei sopinut. Sit aloin miettiä et keittiöön vois laittaa jonkun kivan tekstin, ja kunnes huomasin tämän tarran!


Halusin laittaa tekstin vähän erikoisempaa paikkaan! :) Mun mielestä toi on niin nätti tuolla, ja se jotenkin kyl ''pistää silmään''- hyvällä tavalla tietenkin!


Tarraa oli vaikea kiinnittää, ainakin mun mielestä koska en oo yhtää sen tyyppinen ihminen joka tykkää näpertää tai tehdä asioita johon pitää keskittyä. Sit jos joku asia ei mee niinkuin haluun, nii sit räjähdän. Ja nyt se mun maltattomuus näkyy tos tekstis ku meni vähän vinoon ja kirjaimet meni vähän sottaisesti, päläpälä. Mut, onneks sitä ei huomaa! :DTeksti on sit todella ohut! Helposti menee 'solmuun' sun muuta, eli pitää olla tarkkana ja sitä malttia! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti