tiistai 14. lokakuuta 2014

TALVIHAALARI SEKÄ KENGÄT

Shoppailin H&M verkkosivuilla ja yritin etsiä talvihaalaria jossa olisi karvahuppu, mutta en löytänyt. Kaikkea muuta kyllä pääsi ostoskoriin, ja paketti saapuu kuukauden päästä (siitä teen sit erikseen postausta).

Käytiin Nellin ja äitini kanssa metsästämään talvihaalaria ja käytiin kaikki Lohjan vaateliikkeet läpi. Aina kun löytyi jotain niin ei ollut sopivaa kokoa tai sitten oli väärän värinen ja mä olin jo siinä uskossa ettei sitä haalaria ikinä löydy.

Pitkän kiertelyn jälkeen mentiin Prismaan ja sattumoisin eksyttiin vaateosastolle ja tadaa! Aivan ihana haalari löytyi, se oli täydellinen ilman karvahuppuakin. Tää haalari on niin kivan pirtsakka ja jää hyvin kasvuvaraakin!

Myös vaatekauppojen kierroksella tarttui mukaan kengät, vaikka ne ei sovi yhtään näihin haalareihin niin ei haittaa yhtään! Sillä tilasin H&M verkkokaupasta yhden toppatakin, johon nämä uudet kengät sopii aivan täydellisesti.

Nämä kengät on myös vähän isot, mutta näihin mahtuu hyvin villasukka ettei varpaat palele. Vielä pitäisi löytää toiset talvikengät jotka natsais hyvin haalarin kanssa, nythän Nelli käyttää vaan villasukkia haalarin kanssa. Koska yhdet lenkkarit on mennyt jo pieneksi. :( ja leopardikengät on ostettu H&M.


Myös Laura on löytänyt aivan ihania talvivaatteita omille lapsilleen, ja myös vertailee merkkivaatteita. Käykää kurkkaamassa! :)

- Veera

4 kommenttia:

 1. voi vitsi ihana haalari ja maailman söpöimmät pienet kengät, mäki haluun <3______<3 tää ei nyt liity tähän postaukseen mut mietin et onks sul jotain ihan must-vinkkejä tulevalle (nuorelle) äitille? oon 16 ja raskaana, mun sisko tietää ja suositteli mulle sun blogia ja alko heti kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi ihanaa, ja onnea tulevalle äitille <3 Suosittelen, et kerrot myös sun vanhemmille sillä ne osaa parhaiten auttaa ja tukea sua! Mä tiedän, ettei oo helppoo kertoa mut kyllä ne sitten hyväksyy sun raskauden. Jos sua kiinnostaa, nii oon postannut mitä kaikkea vauva tarvitsee! http://elohopeaaiholla.blogspot.fi/2014/05/toivepostaus-mita-vauva-tarvitsee.html Jos haluut, että teen jonkun tietyn postauksen äitiydestä esimerkiksi, niin vinkkaa! :) Ja tervetuloa lukemaan! <3

   Poista
 2. Ei Lohjalta nyt mitään koskaan löydykkään, jos laadukkaita lasten (vauvojen) talvivaatteita haluaa niin kannattaa suunnata muualle :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toi on totta! :) Harmiteltiin just sitä, ettei Lohjalla oo hirveesti vaatekauppoja :(

   Poista