lauantai 14. helmikuuta 2015

AURINKOINEN KARJALOHJAMorjens!

Kahtena päivänä Karjalohjaa on valloittanut ihana aurinko! Päätettiin neidin kanssa lähtemään vaunuilemaan ja ottamaan kuvia. Samalla kuunneltiin linnun lauluja ja nautittiin aurinkolasit päässä kevät fiiliksestä!

Lähdettiin kirkolle päin kävelemään, samalla oltais menty keinumaankin mutta ei ollut vielä keunuja paikoillaan, sinänsä harmi juttu. Räpsittiin samallla kuvia, maisemista ja tottakai Nelli Pellisestä ja tehtiin uukkari Kirkon kohdalla. Kylä on niin pieni, ettei hirveen isoja kävelylenkkejä voi tehdä mutta ainakin tulee pieni happihyppely.Me ei olla tehty oikeastaan mitään järkevää. Huonoilla säällä pysytään mielusti sisällä leikkien ja kuunnellen musiikkia. Nelli on muuten tosi musikaalinen, aina kun kuulee jonkinlaista musaa nii alkaa typykkä tanssahdella ja hyräillä musan tahdissa. Aika söpöä! Ens viikonloppuna reissataan miehen kanssa stadiin, hän lähtee sukuloimaan ja mä hyppään Järvenpään junaa katsomaan kummipoikaani ja tuleviin ristiäisiin! Niin ja meidän tyttö lähtee yökyläilemään mummin ja ukin luokse, hän pääsee syöttelemään taas koiralle mandariineja.Tällä hetkellä ollaan hakemassa kolmiota tai neliötä, kerrostaloon en muuta joten rivariin haku. Neliö olisi bueno, sillä saisin ylimääräiseen huoneeseen rakentaa itselleni niin sanotusti työhuoneen. Voisin siellä bloggailla rauhassa, ilman että mun keskittyminen herpaantuu eikä miehenkään tarvitse olla varpaisillaan. Mutta, pääasia että saadaan ylipäätään isompi asunto!Ja hei, hyvää ystävänpäivää! Porukat nappasi Nellin tapetti ostoksille ja me saatiin karvainenkaveri tänne muutamaksi tunniksi hoitoon. Nyt lähdetään metsälenkille ja ehkä sen jälkeen on vielä aikaa levätä ennen kuin Nelli tulee kotiin!


- Veera

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ihana aurinko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nii on, aurinko vois kyl enemmän näyttäytyy :)

   Poista
 2. Muuten kiva teksti mutta särähti korvAan tuo että oma äiti sanoo lasta nelli pelliksi eikö ne oo ne koulu ja tarha kaverit jotka haukkuu jos haukkuu niin tuolla nimellä!!!! Tosi tyhmää käytöstä äiti ihmiseltä!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väitätkö, et haukun lastani? Se on meidän sisäpiiri huumoria, ei kannata ottaa kaikkea vakavasti. Mun Nelli Pellinen <3

   Poista