sunnuntai 3. toukokuuta 2015

TÄÄLLÄ OLLAAN! (kuulumiset)

Kuukauden aikana on tapahtunut aika paljon asioita, enkä tosiaan tiedä mistä aloittaisin. Mut, näin lyhyesti ollaan sairasteltu vuorot perään (itseasiassa tällä hetkellä yskin ja niistän nenää) ja tullut perheenlisäystäkin. Nelli se vaan kasvaa ja oppii kovalla vauhdilla uusia asioita, kovin yrittää kävellä ilman tukea mut lopulta pyllähdetään. Pottailu on alkanut tökkimään, heti kun laitan tytön istumaan nii noustaan samalla sekunnilla ylös ja lähdetään karkuun mut kuulemma tää on vaihe joka kyllä menee ajallaan ohitse.

Palatakseni tohon sairasteluun. Nellillä oli todella korkea kuume, se nous 40 asteeseen. Yöllä herättiin siihen, ku Nelli alkoi oksentelemaan sängyssään ja sen jälkeen itki. Noustiin heti sängystä ylös ja otin itkuisen typykän syliini, se oli ihan tulikuuma. Mittari kainaloon ja näytti 40.1 astetta, herramunjee!! Aloin itkemään eikä siitä ollut loppua, Makke soitti heti hätäkeskukseen kunnes sen puhelun aikana Nelli meni veltoks, saatiin ensiapu ohjeet ja pystyttiin pitää Nelliä ''hereillä''. Kun asutaan maalla, ja kaupunkiin on 35km nii meille tuli ekana VPK tästä meidän kylästä tarkistamaan tilanteen, eikä mennyt onneks hirveen kauaan ku se ambulanssiki tuli. Lähdettiin sitten ensihoitajien kyytiin sairaalaan, ilmeni vaan korvatulehdus ja määrättiin lääkkeet, kotiuduttiin kolmen aikaa yöllä. Myös kotimatkalla Nelli oksenteli.

Tästä kuumeesta on noin 2 viikkoa, ja jälkitautina on tullut nuhaa ja yskää joka on kestänyt viikon. Käytiin päivystykses vielä tarkistamassa Nellin kunto koska hengitys rohisee ja yskä on ollut todella kova varsinkin silloin ku makaa. Kaikki on hyvin, limaa vaa on paljon ja atooppista ihottumaa ilmestynyt poskiin, saatiin kuitenkin 3 päivän ajaksi keuhkoputkentulehdus lääkkeen ja jos tämä ei auta ja tyttö yskii seuraavat 5 viikkoa, niin sitten jatko tutkimuksiin ja voi olla mahdollista et on astma taustalla. Mut, yskä on vähentynyt tän lääkityksen aikana.

Näillä näkymin voidaan sanoa Joulukuussa meidän kaksiolle kiitos ja näkemiin, sillä tähän samalle kadulle rakennetaan parhaillaan uutta rivaria ja saatais ehkäpä siitä kolmio saunalla. Aika luksusta! Ollaan käyty katsomassa asunnon pohjapiirrustukset ja pakko myöntää, et hyvältä näyttää. Tämä henkilö ottaa meihin sitten lähempänä yhteyttä kun rivari valmistuu.

Mä ja Makke ollaan haettu molemmat kouluun ens syksyks, saa nähä pääseekö kumpikaan. Mut, koulun ohella täytyy niitä töitä tehdä et pystyy elättää perheen. Myös Makke on innostunut bloggaamisesta, se perusti oman blogin johon lisäilee melkeinpä päivittäin omia puutöitä. Kannattaa käydä katsomassa nimittäin sen työt on todella upeita, myös sitä lukija nappiakin saa painaa.

Mutta mä alan nyt katsomaan ohjelmia, joten näihin tunnelmiin seuraaviin postauksiin.
- Veera

PS. Iso kiitos kaikille vieraskynäilijöille kun jaoitte teidän raskaus tarinoitanne! 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi4/5/15 07:20

  Perheenlisäystä? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/5/15 07:20

  Perheen lisäystä?

  VastaaPoista
 3. Vieraskynii piti olla viel?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo piti olla kaks 16v äitiä, mut kumpikaan ei lähettänyt sähköpostiini niiden tarinansa enkä saanut heihin yhteyttä. :/

   Poista
 4. Makkella ei enää blogia ? 😕

  VastaaPoista