keskiviikko 13. toukokuuta 2015

HEI SINÄ, TERVETULOA PERHEESEEN

Hän on, valloittava.
Hän on, sosiaalinen.
Hän on, huomionkipeä.
Hän on, pieni.
Hän on, kiltti.
Hän on, leikkisä.
Hän on, utelias.

Mutta ketä se on?

No hän on vauva!


Sillä on pieni häntä, terävät hampaat ja se tykkää porkkanasta. Joko arvaat?
Annan vielä lisävinkin, että hänellä on myös pitkät korvat ja karvallinen. Nyt ehkä välähti valo päässä? Se on pupu! Kyllä, meille muutti pari viikkoa sitten pupu. Hän tottelee nimellä, Symppis.

Totta puhuen, oon kinunut Makkelta kania jo riittävän kauan. Aina tuli kielteinen vastaus, ja sen lisäyksenä oli ''puput haisee, ne ei elä kauaan, niistä ei ole seuraa''. Eräänä päivänä raahasin Makken eläinkauppaan onkimaan lisää tietoja kanista koska mua se ei millään uskonut, ettei ne haise ja kyllä ne elävät yli 3 vuotta. Makkella loksahti suu auki ja silmät pyörivät päässä, kun tuli niin paljon uutta tietoa kanista. Samalla kun kuunneltiin myyjää, nii siellä häkissä oli pieni kanin poikanen joka piti meille selvästi pienen esityksen.

Infojen lisäksi, myyjä kertoi millainen tuo kaninpoikainen on, ihan muuten vaan. Me ihastuttiin ja lopulta rakastuttiin, käveltiin Makken kanssa eläinkaupasta ulos ja sanoin, että me otetaan toi kani. Sillä sen luonne olisi juuri hyvä meille, miettien myös Nelliäkin. Sain luvan mieheltä kääntyä takaisin eläinkauppaan ja kävin varaamassa sen. Meni viikko varauksen jälkeen, kun kani haettiin meille. Nyt mies kiittää mua siitä, että käänsin sen pään pupun suhteen.

Ja se miten myyjä kuvaili tän vauva pupun luonnetta niin piti kyllä paikkaansa, juuri tälläistä pupua etsittiin meidän perheeseen. Symppis on ihana. <3

- Veera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti