keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Treeni kausi on avattu!!

Aloitin treenaamisen Maanantaina, ohjelmaan kuuluu 2krt viikossa lihaskuntoa ja 3 krt viikossa aerobinen treeni, eli pitää itse keksiä mitä haluaa tehdä tunnin ajan mutta kuitenkin pitää nostaa sykettä. :) Lihaskunnossa Nelli on mun painona ja neiti tykkää siitä!

Tietenkin nyt ruokavalio muuttui ihan kokonaan. En syö mitään rasvaista ja vaaleeta, syön enemmän protskua ja säännöllisemmin. Huomaa, että kun syö säännöllisesti ja terveellisemmin nii kummasti mieliala on parempi! Oon aina ollut tosi huono syömään vihreetä, mut nyt se maistuukin mulle? :o Mitäpä nainen ei tekis kauneutensa eteen ;)

Lounas :)

Tänään on vapaa päivä, mut siitä huolimatta tein mieheni ja Nellin kanssa tunnin vaunulenkit :)
Käytiin samalla kaupassa ostamassa jääkaappiin ruokaa ja hedelmiä koriin!

Banaania, Mandariinia ja Omenaa NAMS ;) 

Torstaina ja Perjantaina ois aerobinen treeni, torstaille en oo miettinyt ihmeempiä et ainakin vedän vaunulenkit mutta sitten perjantaina ois Zumba tiedossa. :) 

KARJALOHJALAISET/SAMMATTILAISET/LOHJALAISET HOI!
Päiväkummussa on joka Perjantaina Zumba, klo 18.00-19.00 6€/krt
Eli jos haluatte päästä kesäkuntoon niin kannattaa osallistua! Siellä meininki on aivan mahtava ja kova!

Ja jos olette haaveilleet omasta Personal Trainerista, niin nyt teille olisi siihen hyvä mahdollisuus!
Nimittäin Laura on ollut personal trainerina 5 vuotta ja tällä hetkellä on äitiyslomalla mutta tekee töitä kotona. 
Hän valmentaa netin kautta ja tarvittaessa on apuna. (myös valmentaa mua)  Hinnat on järkeviä, eli ei oo super kallista ;)
Jos kiinnostuit, älä epäröi ottaa yhteyttä Lauraan! Laita hänelle viestiä täältä. HUOM! Kun laitatte viestiä, kertokaa että olette Pikku Neidin Matkassa - lukijoita ;)

Ja nyt asiasta kolmanteen! Nelli täyttää ensi viikolla 4kk, ja aika rientää nopeasti. Tyttö kehittyy joka päivä ja venyy, miten se aika menee näin nopeasti? En olisi uskonut. Tänään maisteltiin persikka banaani-pilttiä ja Nelli tykkäs siitä niin paljon että hekotteli koko ruokailun ajan ja söi KAIKEN. Tai jos totta puhutaan, niin pohjalle kyllä jäi muutama lusikallinen :)


...............Ja vähän pääsiäis meininkii! ;) 
7 kommenttia:

 1. Söpö tyttö teillä :) kauhistutti tosin tuo soseen määrä, mitä hänelle annoitte. Eikö neuvolassa ole kerrottu, että ne aloitetaan ihan pienellä määrällä? Lusikallinen tai kaksi alkuun ja sitten pikkuhiljaa lisätään annoskokoa. Toivottavasti ei pikkuinen saanut kovia vatsavaivoja..Aurinkoista kevättä teidän perheelle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ei huolta, Nelli on maistellut muutaman lusikallisen pilttiä jo aiemmin ;) Tytölle ei tullut vatsavaivoi, kun sen maha on tottunut soseisiin.

  VastaaPoista
 3. Mietittekö pupua vauvan suuhun tunkiessanne kuinka paljon tota pupua on muut lähminyt? Aika ajattelematonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietitkö sä koskaan sellasta tilannetta, että oot jossain shoppailemassa ja sul iskee hirvee vessahätä. Joudut käyttää yleistä vessaa, ja kun istut pöntölle nii sun takamukses on paljon pöpöjä? Alatko hinkkaamaan takamustasi kynsiharjalla ja saippualla, lisäksi laitat desifionti ainetta?

   Poista
  2. Aika turhasta taitaa ano nipottaa, mutta en vertaisi omaa takamusta vauvan suuhun. Ps. Aurinkoinen tyttö teillä! :)

   Poista
  3. Nii. Mut se takamus juttu oli esimerkki joka tuli ensimmäisenä mieleen :D mut pointti oli siinä, että bakteereja on joka puolella.

   Poista
 4. Eiköhän jokainen vanhempi itse osaa miettiä mikä on lapselle hyväksi ja mikä ei.
  Ja minusta tuollainen pöpöjen kammoaminen tms. ei ole tervettä. Tuskin tuosta pupun maistelusta koituu hallaa ja muutenkin lapset nuolee ja maistaa kaikkea ;) niinkun me kaikki ollaan joskus tehty ;)

  Yritetään kaikki miettiä kun kommentoidaan toisen blogia että positiiviseen sävyyn ;)

  VastaaPoista