maanantai 2. kesäkuuta 2014

VESSA + ARVONTA

Asunto postaukset jatkuu taas! Rakastan teemoja, ja sen takia jokaisessa huoneessa on eri teema. :) Nyt esittelen teille vessaa, vaikka ei olekkaan hirveen hääppönen mut siellä pitää olla kans tietenkin jokin teema! Joten nyt kuvien kimppuun :)
Jeps.. Aattelin yhdistää tähän postaukseen pienen arvonnan ja palkinnoksi saa jonkun tähti-sisustus jutun! ;) Eli, näin osallistutte:

- Kerro onko asunnossasi jokin teema (voit myös kertoa mikä teema). Jos ei ole asunnosasi teemaa, niin kerro millaisesta teemasta tykkäät (tähdet, eläinkuviot ym...)
- Laita loppuun s-osoitteesi.
HUOM! Vain lukijat voivat tällä kertaa osallistua, jos et ole lukijana niin liity!
Arvonta loppuu 1.6.

5 kommenttia:

 1. Itse tykkään hirveästi siitä, jos huoneessa sisustetaan niin, että yksi tai kaksi väriä ovat sisustuksen pääteemana. Omassa asunnossa ei ole vielä teemaa, kun en ole rahallisesti pystynyt hirveästi itseäni toteuttamaan. Vessan väriteema on kuitenkin turkoosi ja keittiön punainen (mutta keittiössä se ei vielä hirveästi näy).

  Kiva kylppäri teillä :) Tykkäät tosiaankin tähdistä :D

  cerisette95@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Missä vaiheessa tää arvonta muuten on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee lisää lukijoita arvontaan, niin silloin toteutan tämän. :)

   Poista
 3. Asunto on sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin, vanhaa, vaaleaa ja löytyy niitä tähtiä täältäkin :)

  Johanna.pihlst@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä on vessassa tämmönen kolibri lintu/troppiset kukat teema. Keittiössä villitsee turkoosi vaihe pinkeillä ruusuilla maustettuna makkarissa punaista ja mustaa jotka vallitsevat :D rakastan eri väriteemoja ja niiden yhdistäminen johonkin tiettyyn kuvioon (mielellään monta eri väriä) :p
  Z.atu@hotmail.com

  VastaaPoista