sunnuntai 28. syyskuuta 2014

FISKARI

Moikka!

Hypättiin autoon tossa muutama päivä sitten ja suunnattiin Fiskariin nyt ku saatiin pitää auto koko viikonlopun! :) Fiskari on Raaseporin lähistöllä, sellainen pieni kylä keskellä maaseutua. Tää on niin kaunis kesällä ja syksyllä, on ihanaa käydä siellä vaan kävelemässä ja kierrellä pikku putiikeissa. Saa myös upeita valokuvia!

Mä oisin viihtynyt kauemminkin, mut aika alkoi loppumaan kesken sillä piti ehtii vielä valmistautua kaverin kihlajaisiin. :) Vois kyl viel mennä tässä syksyn aikana uudestaan Fiskariin ja varata kunnolla aikaa jotta olisi enemmän aikaa valokuvailla esimerkiks Nellistä ja kahvitella. :) 


Löydettiin sellainen paja, jossa tää pajan omistaja tekee itse lasista kaikenlaisii juttuja ja hän myös pitää kursseja nuorille. :) Omistaja on tehnyt tätä työkseen 35 vuotta, ja sen kyllä huomaa! Sattumoisin omistaja piti kurssia kahdelle nuorelle kun mentiin paikalle, ja samalla nähtiin miten näitä hienoja taideteoksia tehtiin! Pienen kiertelyn päätteeksi mentiin vielä puistoon keinumaan, Nellikin sai vähän vaihtelua tohon meijän kylän puistoon. Eihän se aina oo kiva mennä samaan ''tylsään'' puistoon keinumaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti