keskiviikko 1. lokakuuta 2014

10KK NEUVOLA

Oon yleensä kertonut neuvola käynnit facebookin puolella, mutta nyt päätin tänne kirjoitella neuvolan kuulumsia. :) Nelli sai paljon kehumisia ja neuvolatäti nauroi paljon ku Nelli keikisteli ja jokelteli. Nyt huomasin, et neiti on alkanut vähän vierastelemaan kun piti ottaa pituus niin tää alkoi itkemään ja itki niin kauan että pääsi minun syliin.

Heijasteet on kadonneet niinkuin kuuluukin ja paino sekä mitat on kohdillaan. Hienosti istuu, liikkuu, ottaa katsekontaktin ja leikkii leluilla molemmilla käsillä. Neuvolatäti myös ihasteli Nellin tukkaa kun se on kasvanut todella paljon viime kerralta ja paksuuntunut. Paino 9640, pituus 76 ja pää 46.9



Puhuttiin myös, että voitaisiin pikku hiljaa alkaa siirtymään ihan kunnon kotiruokaan (ei siis mitään purkkiruokaa enään) ja voidaan alkaa antaa Nellille myös vaikka välipalaksi viiliä tai jogurttia jotta neiti alkaisi tottumaan maitoon. Käytiinkin itseasiassa heti neuvolan jälkeen ostaa Nellille jogurttia, saa nähä mitä neiti sanoo ku saa uusia makuja. :) Purkkiruokaa Nelli saa syödä siihen asti, että toi meijän makaroonilaatikko loppuu.

Mutta nyt asiasta kukkaruukkuun. Minä innostuin shoppailla H&M verkkokaupassa, minun oli tarkoitus ostaa itselleni vaatteita mutta mitäs kävikään.. Tilasin itselleni vain yhden paidan ja siirryin sitten katselemaan vauvojen vaatteita ja siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa että innostuin painaa sitä ''siirrä ostoskoriin'' - nappia. Tilasin Nellille toppatakin, kolmet farkut, college housut, baseball-huppari, bodyja/paitoja. Hinta oli aika muhkea, mutta onneksi sain H&M 5€ alennuksen siitä kun olivat möhlineet. En malta odottaa, että paketti saapuu!


2 kommenttia:

  1. Moi! Kiva kuulla Nellin neuvola kuulumiset! Iso tyttö jo.
    Mitkä vaunut/rattaat teillä on? :) Miten olis jotain postausta Nellin tavaroista? :)

    Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kasvaa niin kovaa vauhtia! :) Meillä on Emmaljungat! Hm.. Laitetaan korvantaakse!

      Poista