torstai 4. syyskuuta 2014

TOP 8: SUOSIKKI BLOGIT

Tässä olis mun suosikki blogejani, ja ehkäpä tekin saatte uusia blogeja lukulistaanne! <3

Uino, aivan mahtava blogi kertakaikkiaan! Aino on Helsinkiläinen nuoren naisen alku, joka kirjoittaa kauneudesta, sisustuksesta, ja ihanista koti illoista! Tää blogi on tosiaan koukuttanut mut, suosittelen kurkistamaan :)

Even angels will fall, Miisa on maaseudulta nuoren naisen alku joka sai kesällä valkolakin päähän! Miisa tekee aivan mahtavia videopostauksia laidasta laitaan, ja julkaisee kerran viikossa. Tämä on myös vuoden naisvlogaaja!

Kaikkea ihanaa elämässä, Laura on perheellinen ja kirjoittaa leipomisesta urheiluun ja sisustuksesta kauneuteen eli monipuolinen blogi! 

Yksinhuoltaja äidiksi 2011, nimi kertoo jo kaiken! Eli, Heidi joka on yksinhuoltaja ja asuu Lohjalla poikansa kanssa. Heidi kirjoittaa heidän arkeaan, ja myös välillä kuullaan hänen poikansa lemppari juttuja!

Mammapäiväkirja, Mi on myös perheellinen ja tietenkin kertoo heidän perheen arjesta! Myös välillä nähdään asukuvia ja milloin mitäkin! 

Korinna, Korinna on myös perheellinen ja tämäkin blogi kertoo myös heidän perheen arjesta. Nähdään asukuvia ja välillä myös hänen miehensä vierailee blogissa!

Qui-est telle, puoliksi ranskalainen A Helsingistä, joka yrittää tiputtaa painoaan ja kiinteyttää kroppaa mikä myös näkyy blogin puolella. Samalla hän on inttileski, ja saanut 2 uutta karvaista ystävää!

Ihana odotusaika, Jenna on eksynyt vähän aikaan sitten tähän ihmeelliseen blogin maailmaan. Jenna odottaa ensimmäistä lastaan tällä hetkellä, joten blogi painottuu raskauteen ja siihen liittyviin ajatuksiin! PS. Musta tulee Jennan lapsen kummi <3 

Löytyikö uusia blogeja lukulistaanne? :) 


5 kommenttia:

 1. Täytyykin käydä lukemassa jos sais itsekkin uusia suosikkeja. :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! <3 huomasin tämän vasta nyt kun lueskelin monta blogitekstiäsi, joita en ollut ehtinyt lukea :) liikuntapäivitykset tosin olleet nyt vähän vähemmällä, mutta eiköhän tämä tästä ;)

  VastaaPoista
 3. Ps. Jos voisit ton mun nimen muokata pois ;) oon vähän tämmöinen.. Tietynlaista turvaa hakeva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tottakai! En tullut ajatelleeksi :) Laitoin siihen ''A'', onko nyt hyvä? :)

   Poista