torstai 23. lokakuuta 2014

2 VUOTTA

10.10. Meillä oli virallinen vuosipäivä, mut päätettiin pitää vähän myöhemmin meidän vuospäivää. Vietiin typykkä isovanhemmille hoitoon, ja lähdettiin kruisailemaan auton kanssa kohti helsinkiä! Alunperin meidän ei pitänyt katsoa kertaakaan kelloa, eikä tehdä mitään aikatauluja mutta loppujen lopuksi tulikin pieni aikataulu. Kello oli 15.30 ja tajuttiin, että kaupat menee kuudelta kiinni ku on lauantai!

Oltiin siis Makken isoveljen luona kahvilla ja siellä aika meni kyllä niin nopsaa ettei ees tajuttu! Sieltä sitten tosiaan lähdettiin kruisailemaan ''vauhdikkaasti'' kohti Jumboa (matkalla käytiin Makken veljen työpaikalla sovittamassa kenkiä). Jumbossa oli niin paljon ihmisiä, että mua itseasiassa alkoi vähän jo ahdistaa se suuri ihmisjoukko, en kyllä hirveesti nauttinut olostani siellä. Kuitenkin mukaan tarttui Nellille 1v mekko ja mentiin subiin nopeesti syömään että ehditään vielä Ikeaan.Ikea oli vaan enää puolituntia auki, joten me tyyliin juostiin siellä ikeassa jotta ehdittiin hakea ne pakolliset ostokset kärryyn. Siellä oli myös ihana joulumeininki, nimittäin henkilökunnalla oli tonttulakit päässä ja pari myyjää keitteli glögiä ja kyytipojaksi oli piparia. Myös joulupukki seikkaili siellä ja toivotteli hyvää joulun odotusta pienille lapsille. Kieltämättä tuli joulufiilis!

Ikeasta ostettiin eteiseen uus matto, jota oon itseasiassa jo pitkään haaveillu! Nyt eteinen on selvästi valoisampi, kun ei oo tummaa mattoa lattialla. :) Mukaan myös tarttui jouluvalot, jotka jo laitettiin eilen illalla terassille.Reissun päätteeksi mentiin vielä meidän kavereille, vietiin Nellin turvakaukalo, sitteri ja hoitopöydän sekä vauvan vaatteita ja äitiysvaatteita. :) Nyt on niistäkin päästy eroon, ja saatiin vähän enemmän tilaa! Sielläkin sitten aika kului niin äkkiä, että kello oli jo 19.45 ja tajuttiin ettei enään ehditä kotiin saunavuoroon joten lähdettiin vasta kavereilta yheksän aikaan ajelemaan kotiin päin. Paitsi, että matkalla mentiin Lohjan abc syömään hese ruokaa ja oltiin kotona 23.30.


Vaikka tulikin pieni aikataulu ja hieno ravintola vaihtui pikaravintolaksi, niin oli silti mukava päivä! Nähtiin ihmisiä joita ei nähä kovin usein ja saatiin vaan olla ja rentoutua. Aamulla mun piti nukkua pitkään, mut äitini laittoi viestiä yheksän aikaan ja en tietenkään saanut unta. Otin sitten imurin käteen ja aloin siivoamaan, ja minä sitten herätin siivoamisilla Makken.

Vaikka kumpikaan ei saanut maksaa univelkoja niin aamu alkoi kumminkin rennolla meiningillä. Siivoamisen jälkeen tein meille hotelli aamupalan ja laitoin pöydän koreaksi. Tarjolla oli: hedelmiä, appelsiinimehua, croissanteja, sämpylöitä, salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, kinkkua, juustoa, keitettyjä kananmunia, prinssinakkeja ja pekonia. Sitten tottakai kahvia ja kaakaota! :)

Masut täynnä, joten siirryttiin sohvalle löhömään ja katsomaan putousta kun ei edellis iltana katsottu! 


- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti