perjantai 3. lokakuuta 2014

#HEIOLETKAUNIS


Hellurei!

Päätettiin laittaa muiden bloggaajien kanssa pystyyn tällainen #heioletkaunis- haaste. Bloggaajien kesken kehutaan toisiamme, ja juju on se että kukaan ei tiedä kuka kirjoittaa kenestäkin. Meille siis arvottiin blogit joita kehutaan, ja jospa tekin saisitte yhden blogin lisää lukulistaanne!

Minulle valittiin Little Miracles- blogi ja minulle samantien pisti silmää että meillä on samoja harrastuksia ja tietenkin harrastuksien lisäksi yhdistää äitiys. Arvostan Sarassa sitä, että vaikka on vasta 16v niin on silti päättänyt pitää lapsen nuoresta iästä huolimatta. Moni sen ikäinen saattaisi tehdä abortin. Äitiys muuttaa paljon omaa elämää, vaikka ei sitä heti uskoisikaan mutta niin se vain on. Kaverit ei välttämättä kutsu sua enään mihinkään mukaan, sillä olettavat että lapsi on este ja sitten tietenkin kun on äiti niin alkaa kaipaa kohtalokavereitakin.

Kuva lainattu Saran blogista
Jos käy vielä kouluakin, niin se joutuu keskeyttämään ja joutuu opiskella myöhemmin jotta saa ammatin. Jos raskauden aikana muuttaa omaan ekaa asuntoon (kuten minä) niin siinäkin on oma opettelunsa, eli itsenäiseen elämään. Raskaus ja lapsen saaminen muuttaa paljon, todella paljon mutta se on sen arvoista. Tässä asiassa nostan Saralle hattua, että on päättänyt tulla äidiksi kaikesta huolimatta.

Kuva lainattu Saran blogista
Äitiyden lisäksi meitä yhdistää harrastukset niinkuin taisin mainita alussa. Sara on aloittanut tanssin pienestä tytöstä asti, niinkuin minäkin. Olemme molemmat tanssineet melkeen yhtä kauan, ja melkein ollaan lopetettu/jätetty tanssimisen samana vuonna. Aika hauska sattuma! Sara jatkoi raskauden jälkeen urheilua, tosin nyt vain kuntosalilla ainakin. Itse myös yritin raskauden jälkeen jatkaa urheilua, mutta minusta on tullut selkeesti sohvaperuna kun minun urheilu yrittämiset on kestänyt hyvällä tuurilla kuukauden. Eli, tässäkin asiassa nostan Saralle hattua että jaksaa käydä perheen ja kodin pyörittämisen lisäksi salilla ja pitää itsestään huolta.

Kuva lainattu Saran blogista
Huomasin myös Saran blogissa, että meillä on melkeen saman ikäiset tytöt! Tytöillä on vaan n. kuukaus ikäeroa. Aivan suloinen tyttö on Saralla, ja on selvästi perinnyt kauneutensa äidiltään. ;) Niin, ja kolmas asia mikä meitä yhdistää on tottakai bloggaaminen!

Kuva lainattu Saran blogista
Kuva lainattu Saran blogista
Saralla on aivan ihana blogi, on selvästi panostanut blogin ulkoasuun ja postauksia on ihana lukea! Postauksista huokuu lämpöä ja kiltteyttä. Hän selvästi panostaa ulkonäköön ja haluaa näyttää hyvältä! Tykkää selkeästi laitella hiuksiaan ja sun muuta, niinkuin hän kertoo blogissaan että haluaa kampaajaksi ja kosmetologiksi. 
Kuva lainattu Saran blogista
Kuva lainattu Saran blogista
Minulle myös ulkonäkö merkitsee paljon, tahdon näyttää hyvältä kun astun ovesta ulos. Tosin, en aina jaksa välittää miltä näytän jos esimerkiks meen kauppaan tai porukoilleni. Kotona hillun vaan isolla t-paidalla ja alkkareilla, hiukset sekaisin ja meikittömänä. Mutta silloin ei ole väliä miltä kotona näyttää, kun vaan perheenjäsenet näkevät sinut.

Mutta ennen raskautta, panostin enemmän kroppaani ja naamani sekä tietenkin hiuksiin. Nyt kun oon lopettanut tanssimiset niin ei kroppakaan tietenkään näytä enään kovin hyvältä. Vielä kun raskaus on jättänyt arvet ja nahkarepun, mutta tarkoitus olisi päästä joku kaunis päivä hyvään kuntoon. :) Kampaajallekkaan en pääse enään niin usein kun ennen, ei yksinkertaisesti ole rahaa. Minulla on kuitenkin palanut aina rahaa kampaajaan sellaset 80e. Myös oon alkanut hyödyntää enemmän kirppiskamoja, säästyy kivasti kun ei osta kaikkea uutena!

Kertokaa, mitä teille ulkonäkö merkitsee? Miten panostatte ulkonäköönne ja kuinka usein? 



2 kommenttia:

  1. Tosi kivan postauksen teit! :) Mä odotan vaan iltaa, että pääsen ite kirjottelemaan kans!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olin itseasiassa aika epävarma tästä postauksesta :) Tsemit kirjoitukseen. tää tehtävä oli vähän haastava. :D

      Poista