maanantai 24. marraskuuta 2014

NELLIN YKSIVUOTIS SYNTTÄRIT OSA 2

Noniin, postailin eilen Nellin synttäreistä ja lupailin että teen jatko osan koska olisi muuten tullut aivan pitkä postaus jos olisin laittanut lahjoista kuvia.

Minä sain itseasiassa avata lahjoja Nellin puolesta, sillä ei noin pieni vielä ymmärtänyt sitä ideaa. Mutta oli kuitenkin ihan innoissaan kun huomasi, että sai uusia leluja lelulaatikkoon. Nelli menee normaalisti nukkumaan 20-21 maissa, mutta eilen alettiin vasta tekemään iltapesut klo 21 koska neiti oli niin tohkeissaan lahjoista eikä maltannut mennä sänkyyn.

Aamulla Nelli nukkuu päikkärit aina klo 09-10 maissa, mutta nyt ei millään nukahtanut vaunuihin. Vaikka kuinka hieroi silmiään ja haukotteli niin ei se uni tullut. Ajattelin sitten, että otan typykän vaunuista kun puoli tuntia oli jo mennyt. Tietenkin Nelli hyökkäsi uusien lelujen kimppuun, katsoi kaikki pahvilaatikot uudelleen läpi, maisteli kortteja ja katteli uusia lelujaan.

Minulla tuli idea, että voisin hyödyntää tota taaperokärryä myös Nellin 1v kuvissa. Nelli mahtuu siihen ainakin vielä istumaan, ja muutenkin tykkää olla siinä. Eilen itseasiassa vähän testailtiin sitä, että Nelli istui kyydissä ja minä työnsin häntä ympäri kämppää. Neidillä oli niin hauskaa, että olisi halunut kokoajan vaa lisää kierroksia mutta minä en pystynyt enää työntämään kun alkoi tuntua jo selässä.

Jos totta puhutaan niin otin aika ison stressin näistä 1v kemuista, ehkä siksi koska Nelli on ensimmäinen lapseni ja minua jännitti miten synttärit sujuu. Myös stressasin sitä, että mikä kellonaika olisi hyvä miettien Nellin päivärytmiä. En halunnut jättää yhtäkään päikkäriä jättää väliin, koska ne on Nellille tärkeitä tietenkin. Onneksi kutsuin vieraat meille aamupäivästä, ja siinä kuluikin mukavasti kolme tuntia suunnillein. Synttärisankari jaksoi super hyvin! Nyt jälkeenpäin huvittaa, että otin jostain yhdestä synttäreistä hirveen stressin.


Harjoiteltiin vähän syömistäkin, nyt kun on uudet ruokailu astiat. Nelli on osannut juoda itse jo jonkin aikaa, mutta itse syöminen on vielä aika uusi asia. Nelli ymmärtää sen, että lusikka viedään eka lautaselle ja sitten suuhun. Vaikka hän syö muutaman lusikallisen itse ja tiputtaa lopulta lusikan maahan, niin silti on jo aika hieno suoritus. Mutta, pikku hiljaa hyvää tulee, vai mitä? ;)


Kiitos vielä kaikille jotka tuli ikuistamaan meidän prinsessan 1v synttäreitä, Nelli selvästi tykkäsi ja viihtyi seurassanne <3 

- Veera

2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja :) mäkin otin aikoinaan ihan kamalan ressin 1v juhlista. Minkä kakun tilaan, minkä teeman laitan, mitä muuta tarjottavaa ym... Mut meil oli cars teema, ja cars kakku oli. Cars pöytäliina, mukit ja lautasetki :) Hyvin meni kaikki. Mä alan stressaa synttäreitä vielki, ja kolmet on jo vietetty. :D alan aina huhtikuun alussa jo stressaamaan :D ja toukokuun viides niitä juhlitaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Sellasta tää on äitinä olo, stressaa helpommin varsinkin jos on kyse omasta lapsesta :)

      Poista