sunnuntai 23. marraskuuta 2014

NELLIN YKSIVUOTIS SYNTTÄRIT

Huhhuh, johan on ollut vilskettä! Eilen siivottiin asuntoa, ja leivottiin mokkapalat sekä maalattiin keittiönpöytä. Onneks äitini on auttanut meitä tarjoilussa, nimittäin hän teki muumikakun ja voileipäkakun sekä muuta pientä herkkua. Leivonnaisten lisäksi oli tarjolla karkkia sekä sipsiä, niin ja tottakai pipareita sekä marenkeja!
Meillä oli siis muumi teema, sen takia koska Nelli on muumi fani.









Minun puolelta tuli koko suku, oli ihanaa kokoontua jälleen kerran ja vaihtaa kuulumisia. Nelli jaksoi todella hyvin koko juhlan, kieltämättä tyttö oli hämillään kun ovesta vaan tuli kokoajan lisää ihmisiä sisälle lahjoineen. Olin varma, että vieraat joutuvat olla niin sanotusti sillit purkissa kun asunnossamme on vaan 57 neliötä. Kuitenkin hyvin mahduttiin, mitä nyt eteinen täyttyi kengistä ja joutui vähän loikkimaan. Myös parkkipaikka täyttyi aika hyvin.





Annettiin synttärisankarin vähän maistella täytekakkua, ja Nelli tykkäsi todella paljon! Äiti laittoi kakun väliin oikeita vadelmia, ja oli kyllä herkullista. Niinkuin myös muutkin maistui todella hyvältä, ja jäi vielä meillekkin vähän iltapalaa! Lahjoja en paljasta, sillä niistä teen erikseen postauksen. Myös aion ottaa itse Nellin 1v kuvat, ja siitäkin tulee aikanaan kuvia kunhan vaan sataisi vähän lunta maahan.


- Veera

4 kommenttia:

  1. Kiva toi muumiteema ja muumikakku! Nopeasti se aika menee, kun aloin sun blogia seuraa Nelli oli vasta ihan vauva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, tuntuu ettei vieläkään tajua että se vuos on mennyt. Eikä oo yhtään sellanen fiilis, et meidän Nelli on 1vee!

      Poista
  2. Heippa! Tosi kiva teema teillä ollut! Millasella ohjeella teit ton muumikakun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Anteeks että on kestänyt vastata sun kommenttiin. :) Äitini siis teki muumikakun, koska on parempi leipuri ku minä ;) Kysyin äidiltä ohjetta ja sanoi, että keksi ohjeen ihan omasta päästä. Eli tässäpä on äidin oma resepti: kaksi uunipellillistä kakkupohjia, sisällä valkosuklaamoussea ja mansikkamoussea. Kostutus sitruunalimulla tai mehulla käy myös muukin mikä sopii. Päällinen on valkoista sokerimassaa kaulittuna, massan alla on ohuehko kerros kreemiä esim. pölysokeria ja voita vatkattuna vaahdoksi. Värjätä voi massan jämiä karkkiväreillä ja muovata koristeita niistä. Muumi mallin voi piirtää leivinpaperille ja kakut sen mallin mukaan. :)

      Poista