torstai 20. marraskuuta 2014

SAUNA KESKIVIIKKO

Ollaan pari viikkoa käyty Keskiviikkosin mun vanhemmilla saunomassa, Nelli saa olla isovanhempien kanssa ja me saadaan hetkeksi rentoutua saunassa. Meidän taloyhtiössä on kyllä sauna, joka on just remppattu ja on todella siisti mutta se on niin myöhään aina ettei päästä yhdessä saunomaan sillä jomman kumman täytyy jäädä Nelliä vahtimaan kun pienokainen nukkuu sängyssään. Sitäpaitsi, puusauna on parempi ku sähkösauna.

Ajattelin, että olisi kiva viedä jotain herkkua porukoille. Kiitokses siitä, kun ovat hoitaneet Nelliä ja ovat auttaneet meitä niin paljon, myös rahallisesti. Kiitokses, myös siitä että päästään saunomaan heille ja jaksavat kuskailla sekä lämmittää saunaa meille raskan työnpäivän päätteeksi. Joten päätin tehdä lettuja vanhemmille, nämä onnistui ihmeen hyvin. Yleensä minulla hajoo tai palaa, mutta nyt jokaikinen lettu onnistui!



5dl maitoa
2dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
0,5dl öljyä
1tl suolaa

Meidän Hukka ei hirveesti tykkää pienistä lapsista, vaikka välillä se nuolee Nellin kättä mutta ei ikinä tiedä milloin Hukan mieli muuttuu. Joten pidetään mielummin nämä kaksi sankaria erillään, Hukka sai olla hihnassa ja Nelli pääsi konttaamaan. Harmi juttu, että Hukka on vähän arvaamaton sillä itse en voi ottaa sitä välillä hoitoon kun on Nelli. Pitää odottaa, että Nelli pääsee siihen 2-3v ikään ja katsoa sitten uudelleen.




Hukka on oikeesti todella kiltti koira, eikä ole koskaan tehnyt kenellekkään pahaa. Mutta, se on vaan niin mustasukkainen Nellistä kun nyt Nelli on vienyt sen paikan. Hukka on tottunut olla pennusta asti keskipisteenä, ja nyt tietenkin on muuttunut kun Nelli syntyi. Tottakai Hukka saa huomiota, mutta sitä ehkä vaan ärsyttää. Hukka on kyllä hyväksynyt Nellin joten kuten, pitää vaan antaa koiralle aikaa ja antaa sopeutua uuteen tilanteeseen.







Nelli jäi innoissaan leikkimään mummin ja ukin kanssa. Huomaa, että Nelli on aika musikaalinen kun tykkää hirveesti soittimista ja hyräilee mukana kun mummi laulaa ja soittaa kitaraa! Minä ja Makke laitettiin pyyhkeet kaulaan, otettiin limsat käteen ja lähdettiin saunomaan!



- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti